-
Trebamo vibre...
Sin moje jedine rodice, dvanaestogodisnjak, danas u Bg. u 10:30 ima operaciju. Vadice mu iz vrata limfni cvor koji je odjednom narastao na velicinu manjeg jajeta. To se desilo prije mjesec dana. Svi nalazi su mu OK, on se osjeca vise nego dobro, ali to cudo nije splasnulo i niko ne zna zasto je nateklo. Prvo su davali antibiotike...pa kad su vidjeli da se ne smanjuje, iako su mu i nalazi krvi i UZV .... i sve ostalo uredni, posumnjali su izmedju ostalog i na Hodgkin-a :( . A rekli su da je svakako praksa da se svaki uvecani cvor koji stoji duze od 3 sedmice - vadi.
Patohistoloski nalaz ce biti gotov tek za dvije sedmice, ali oni kazu da se odmah moze vidjeti ako je to maligno...
Boze molim te daj da ne bude!
-
-
bit će dobro :angel:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
Vibrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrram da vijesti budu najbolje na svijetu!
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
ažalost, znam šta je Hodkin, mama mi je imala :( , ali ja se nadam, vobram i molim da kod ovog dječaka nije to. :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
-
i mi vibramo! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
javi nam kako je prosla operacija i kako se malisan osjeca
-
-
~~~~~~~~~~~~~
Vjerujem da će biti sve ok.
A cudi me da mu nisu radili punkciju.
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
Vibrrrrrramo i nadamo se dobrim vijestima!
-
-
Tako ste divne! Javicu cim saznam. :heart:
-
Sve najbolje za andjelcica....
-
vibramo da sve bude dobro!
-
I mi se nadamo najboljem. Bit ce malac dobro. :heart:
-
Sad sam se cula s rodicom. Operacija je super prosla, a ljekar je rekao da je sve OK, nije malignitet. Cekace jos patohist. nalaz samo da to potvrdi.
Cure, sta da vam kazem, nego da vas volim...
:love: :love:
-
Drago mi je što je sve dobro ispalo. Pozdrav hrabrom momčini!
-
tek sam vidjela post i presretna sam sto je sve ok
:love:
-
-
tek sad vidjela :oops: šaljem puse :angel: :angel:
-
:angel:
i ja cu i dalje poslati vibrrrrrrrrrrrrrrreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee za brz oporavak
-
:heart: ~~~~~~~~~ :angel:
-
I mi vibramo za brz oporavak