da li postoji kino u zg gdje je moguce pogledati djecije filmove da nije 3d
sto sad ima po kazalistima za djecu od 7 god?
Printable View
da li postoji kino u zg gdje je moguce pogledati djecije filmove da nije 3d
sto sad ima po kazalistima za djecu od 7 god?
Pregled kazališnih predstava za djecu:
http://www.klinfo.hr/kategorija/hr/k...i-predstave/1/
A za kina, treba pregledati. U Kaptol centru, npr., igra "Vrlo zapetljana priča" (Zlatokosa), imaju verziju sa i bez 3D. Neki su im crtići sinkronizirani, neki ne, mislim da ovaj jest. Bilo bi dobro nazvati ih.
http://www.movieplex.hr/filmovi
u Cinestaru nažalost nema više crtića a da nisu 3D i to je provjerena informacija, rekli su mi da je veća zainteresiranost za 3D nego za obične crtiće. Što je po meni glupo jer zaista ne znam kako natjerat trogodišnjaka (moj je sa 2,5 god pogledao Shreka bez treptaja!) da nosi one naočale a bez njih niš ne vidi i slika je mutna, i koliko je to uopće zdravo za male oči (ja sam gledala Avatar 3D koji traje 3 sata i bilo mi je zlo nakon sat vremena :/ ).
Ne volim 3D!
A nije mi jasna ova info za crtiće da ima samo u 3D ?? Inače, http://www.blitz-cinestar.hr/cinesta.../1918/20110221 tu se ne spominje 3D.
To je zbog zarade, a ne zbog potražnje, prave budale od nas. Ako je tako, sigurno ne idemo više u kino.......
sad vidim,od 3 crtića u Cinestaru samo Zapetljana priča nije 3D. Medo Jogi,Sammy,Gnomeo i Julia, svi su u 3D. :( bezveze.
pišeš samo o jednom filmu -lijepo sam ti napisala da je uz svaki film i oznaka.
Ne treba ti nitko to reći - cijeli program je na webu, a i sve ostale informacije koje nam eventualno moru zatrebati (cijene ulaznica, eventualni popusti,i sl) Isto tako možeš neki crtić pogledati sinhroniziran ili u originalu (to nije uvijek)
koristim web od Cinestara i često idem u kino. Pišem o samo jednom filmu jer sam za taj pitala, da bi meni cinestarovci odgovorili da OPĆENITO neće bit običnih crtića (možda su mislili da će biti 1 od njih samo u 2D kao što je sad,ne znam). nije bio odgovor samo za Sammy. Meni je glupo što nedaju za svaki crtić pravo izbora, hoćeš 3D ili 2D. inače kino obožavam i često idemo.
Evo, pročitaj što si napisala.
Ima crtića koji nisu 3 D.
sada je već gore spomenuti crtić, koji nije 3D. Koliko vidim, dolazi Rango, isto nije 3D. Ponekad dođu i crtići koji su europske proizvodnje i oni isto nisu u 3 D tehnici.
Ali istina je da američka produkcija radi sve više u 3D. Iako, mi baš volimo te 3D filmove, a da ne velim da nam se dopao i 4D (gledali smo kratki crtić u Gardalandu)
da sad trenutno ima crtica koji nisu 3D, ali u jednom ternutku kad se prikazivao taj Sammy nije bio niti jedan cric niti u cinestaru niti u movieplexu koji nije 3D. gledala sam jer sam mislila ici s klincima u kino. i bila sam iznenadjena, naravno negativno jer ja ne volim 3D, a ni klincima nije bas pasao.
tako da iva je napisala ono sto je fakta u jednom trenutku bilo u kinima, a ja se nadam da to nece postati praksa.
prosvijetlite me, kakav je to 4d format?
ja sam gledala samo jedan film i to dosta kratak Spužva bob: pa trese ti se stolica, pa te šprica voda i slično, onako nekako još dodatni efekt vezan uz temu na platnu
Znam da u Americi ima dosta takvih fora, ali ja sam isprobala samo taj u Gardalandu. I bilo mi je fora. Pogotovo nakon onih ostalih grozota zvanih roller coaster