-
sprint autosjedalica
Takvu su nam kupili kumovi no ja nigdje nisam čula za nju.Ima oznaku ECE R44/03,od 9-18 kg.Zanima me kakva je i što mislite o njoj ako je netko ima.Doduše navlaka je sintetička,ali ako ima kupiti stavit ću ja drugu.
Na njoj piše SAFETY BABY,TEAM TEX.
-
Safety Baby je kineska marka. Ako ima atest R44.03 onda se racuna kao OK.
Jel ima kopcu za fiksiranje pojasa (kod ovakvih sjedalica to je obicno crvena plasticna kopca koja visi na spagici negdje otraga)? Jel ima dobre upute, na hrvatskom? Jeste li je probali montirati u auto?
-
Nema upute na hrvatskom,nisam gledala za tu kopču i još je nismo probali montirati.
-
mi smo je koristili 3 godine
i bila nam je fenomenalna
imali smo crvenu kopču
dosta čvrsto smo je mogli učvrstiti u Twingu ali to je bilo moje improviziranje i na kraju je (pošto mi nikad nismo dobili upute) ispalo da smo sjedalicu ispravno montirali i da je dosta čvrsta bila
morali smo je zamijeniti kad nam je od hrđe pukla kočpa, ne pitaj me kako je uhvatila hrđa jer ne znam...ali uhvatila je
sjedalica je super
imali smo jednu na pregledu u Splitu i mene je zapala za montiranje, vrlo lako se montira samo je važno da se fiks kopča ispravno namjesti i sve je ok...
-
POMOĆ-i mi smo dobili od kumova SPRINT autosjedalicu od 0-18 kg.ima atest ECE R44/03.Nema upute na hrvatskom.
Da li je tko koristio takvu?Isto kao i koka nikad čula za tu marku,pa sam malo nesigurna!
Što misle savjetnice??
-
Da,ima i crvenu plastičnu kopču,al čini mi se nekako neudobna i tvrd,uh! :?
-
-
Mislim da smo to već imali na pregledu.
Nisam sigurna.
Ali najnajbitnije je da ima standard, da nije prošao rok upotrebe, da ima sve dijelove (kopča) i da odgovara vašem automobilu.
Puno je sigurnije imati takvu sjedalicu ali pravilo montiranu, nego recimo neku koja je na listi atesta prva ali nije pravilno montirana.
-
ali je jako tvrda,mislim baš mi se čini neudobno,baš se osjeti ta plastikaispod tkanine!!!
-
Neznam koliko su inače mekše sjedalice
-
-
Mislis na pitanje o tvrdoci sjedalice?
Mislim da smo vec pisali o tome negdje na forumu. To sto se nama sjedalica cini tvrda, ne znaci da je njima.
Ako se dijete ne buni da ga "boli guza" nakon razumne voznje (moji se pocnu zalit obicno nakon nekih neprekidnih deset sati u sjedalici, al i moja je straznjica i na mekanom vozacevom sjedalu do tad vec utrnula pa me to ne cudi), onda se nemas zbog cega brinuti.