-
Savjet
Imam bebu staru 5 mjeseci. U dobi od 3 mjeseca pojavili su se prvi znakovi atopijskog dermatitisa - crvene zadebljane "flekice"na obrazima. Pedijatrica mi je preporučila uzimanje dodatnih masnih kiselina, jer bebu dojim. Inače bebi dajem 1X dnevno po 4 kapi AD3 i kupam u Eucerin uljnoj kupki. Molim da mi savjetujete koje bi to preparate trebala uzimati kao dodatak prehrani. Hvala! javascript:emoticon(':?')
-
Re: Savjet
kupi excipial lotion i namaži lice,vjeruj da će biti super jer nama je tako počelo i nakon 3 dana korištenja sve je nestalo.sada lice mažemo samo nivea kremom za osjetljivu bebinu kožu.što se tiče tvoje prehrane mislim da tu nemožeš puno utjecati,a i većina malih beba ima dermatitis koji treba na vrijeme "istrijebiti".nadam se da sam bar malo pomogla :D :D
-
Upisi atopijski dermatitis ili neurodermatitis u pretraznik i izaci ce ti brdo savjeta. Malo ispod ovog topica imas topic "Atopijski dermatitis?" pa pogledaj-da ne pisemo svi opet. Sto se tice prehrane cini se da je vise pitanje sto izbaciti nego li sto ubaciti, ali to varira od slucaja do slucaja.
-
Vjerojatno je mislila na razne kombinacije omega kiselina. Prirodni izvori su laneno i riblje ulje, druga ulja i sjemenke. No ne znam da li se to smije dati bebi, ako dojiš preporuča se da se pazi na unos tih zdravih masnih kiselina jer utiču na sastav mlijeka (izlučuju se).