Re: Ne želi u autosjedalicu!
Citiraj:
Mamita prvotno napisa
Probali smo sa nekom zabavom, bočica, igračke, ja pjevam, tralala svašta, ne, ne i ne. Želi sjediti na podu meni pod nogama. :?
na zalost, nemam nikakav pametan savjet.
moja m. je mrzila autosjedalicu, kolica, hranilicu i sve ostale lezece i sjedece polozaje u kojima je bila zavezana. tako je bilo odkad se rodila. plavila bi se i ostajala bez daha od vristanja. do 2,5 godine sam uvijek sjedila iza kraj nje i bez prestanka je animirala, zveckala, citala, crtala, pjevala. putovanja su mi bila nocna mora. toliko bi se iscrpila da bih izgubila volju za putovanjem.
tek nakon drugog rodjendana situacija se pocela polako popravljati.
sada (s 3 god.) u AS veselo pjeva :D brblja bez prestanka, nista je ne smeta i jos tjesi malog bracu kad on place.
a on pak sa AS uopce nema problema. kad je imao tri dana, dovezi smo se s njim iz rodilista od rijeke do zagreba u komadu bez da je suzu pustio. on uglavnom zaspi u cim udjemo u auto i ne znas za njega. tek nedavno (sad ima 6 mj) je poceo malo negodovati ali zato sto ga sve zivo zanima i ima potrebu za kretanjem pa mi je to i normalno ali uglavnom je dovoljno da sjednem iza pokraj njega, nesto mu citam, pjevam ili mu dam neku igrackicu.
a s djecom koja ne vole AS (njihove mame znaju da kod njih ne pali ni pjevanje, ni crtanje ni nista slicno), jedino sto moze upaliti je putovanje nocu, kada dijete spava (premda ni ovo nece kod svakoga upaliti).