Prestanak ili strajk dojenja nakon 9 mjeseci?
Pozdrav svima,
moja curka ce za 10 dana 10 mjeseci. Dojim ju od prvog dana, prevladale smo sve probleme ragada, soora i dojenje mi je nakon 3 mjeseca postalo pravi gust. A onda prije 4 dana promjena... Ne zeli ciciati ni pod razno. Prvo nije htjela navecer, pa onda ni ujutro i sad je vec cetvrti dan da mice glavu od cice, unervozi se kad ju stavim u polozaj, cendra itd..(probala sam promijeniti polozaj, i nista).
Inace, sa 6. mj. smo poceli dohranu, cikala je i dalje redovito, 4-5 puta dnevno (po noci ne cica od 3 mj. jer spava cijelu noc). To je trajalo do 8,5 mj kad sam joj uvela treci obrok dohrane pa je cicala, ujutro, popodne i navecer. Onda vise nije htjela popodne, pa su ostala 2 cicanja, ujutro i navecer. I eto, sad vise nece. Sve sam procitala o strajku dojenja, donji zubici su joj izbili sa 6. mjeseci, gornji jedan prije dva tjedna, sad izbija drugi donji , i mislim da nije od toga jer bi onda i prije reagirala. Sve drugo fino papa, pije vodu redovito, super je volje i nema promjena u ponosanju, dapace, sve je zivlja i zivlja, nista ju ne boli. Ima dovoljno popiskinih i pokakanih pelena.
Kada sam joj jucer dala izdojeno mlijeko na zlicicu, uzela je malo i nakon toga vise nije htjela, pljuvala je van. Ponavljam, sve ostalo super papa. Ja nisam promijenila nista u svojoj prehrani, sve je isto.
Skroz sam zbunjena, i moram reci tuzna...Ne znam kaj da radim jer mlijeko mora piti...
Molim savjet ako netko ima slicno iskustvo!
Puno hvala!