Nisam našla pomoć za opis svog problema, pa otvaram novu temu.. gdje vas molim za savjete..
Osjećam se jako jadno.. moj mališa ima tri tjedna sada, i ne znam zašto ali imam osjećaj da misli da mu je baka majka, a ja nitko i ništa..
Primjeri:
- kada se treba podrignuti, nikada se ne podrigne kada ga ja držim, samo ga drži baka
- ima problema sa stolicom u zadnje dane i strašno je nervozan i strašno plače, i kada ga nosam ja, kada ga ja držim ne smiruju plač, al kada ga uzme baka, odmah prestaje plakati
(ona me naučila kako držati dijete u kojoj poziciji i kako, a sve se bojim da ja nešto krivo radim, a nažalost je ta što je ona sa mnom dok ga držim pa valjda bi mi rekla da ga krivo držim)..
- uvijek mu pričam, pjevam, tepam, i stvarno provodim puno vremena s njime 23 od 24 sata u danu, al on uopće nije fokusiran dok mu ja pričam, koliko je fokusiran dok mu priča baka.. ona ga naime jop uvijek kupa, jer je mene još malo strah, i on je toliko miran.. sigurno dok ga budem ja kupala će se revat...
imam osjećaj kao da sam mašina za hranjenje??? ima li itko da mi udijeli koju lijepu riječ?