Muški članovi na više ženskom forumima
Ne mogu si pomoći ali uvijek kad naletim na pojedince muškog spola na forumima tematike trudnoća, djeca, porodi, dojenje..na Rodi, Mame i bebe, na Forumu u Roditelji i djeca.........imam zabetoniran profil i sliku takvih osoba.
Ne znam zašto, ali uvijek mislim da su malo feminizirani, papučari u pozitivnom smislu za odnos poštovanja, prijateljstva i podrške u jednoj vezi ili braku, ali opet nedovoljno muževni... Osobe koje su uvijek imali puno frendica ali koje nijedna nije htjela za dečka,više nego simpa i dragi likovi, ali............
Znam misliti pa čovječe zamisli da mi muž visi na tim forumima i odgovara redovito na teme. I dalje mi je prihvatljivije da na Njuškalu traži automobile. Nije mi na pamet da ikoga vrijeđam samo me zanima jesam li zaista jedina u takvom razmišljanju i šta bi mislili da vam se muž ulogira na Trudnocu net i tamo svaki dan pola sata chata i odgovara na teme? Priznajem da imam onaj brđanski mentalitet i da mi je to ipak malo tu mač,ne za frenda već za partnera ili mog muškarca. Jedina?