Imam četvero djece. Čula sam da postoji status majke odgajateljice. Da li je to još na snazi? Koja su prava i kud se treba obratiti? Ako netko zna...? :?
Printable View
Imam četvero djece. Čula sam da postoji status majke odgajateljice. Da li je to još na snazi? Koja su prava i kud se treba obratiti? Ako netko zna...? :?
Ja mislim dati to kod nas vrijedi tek sa 6. djetetom...
Mislim da taj zakon nije prošao, odnosno ta odredba ili kako već, da takav status ne postoji.
Znam da postoji status majke njegovateljice...ali to je za djecu sa većim teškoćama, a status majke odgajateljice...nisam čula.
bas jucer sjedim u kaficu i tri zene pricaju o ovom
meni bilo neugodno s drugog stola im dobaciti da takvo nesto ne postoji, nepristojno, pa zene ostale u zabludi.
majke odgajateljice, iako je postojala inicijativa prije 6-7-8 godina, nisu dobile nikakva prava
nema naknade za odgajanje
prvi put se o tom pričalo pred 30 godina, kad je moj najmlađi buraz imal godinu dana, i kao za Dan obitelji će se to proglasiti, sječam se da je mama bila u emisiji s Z. Šebom na Sljemenu i naveliko se o tom pričalo još 2-3 tjedna onda ništ. Posle se još par puta o tome pričalo, ali nikad provelo