-
POMOC! Krv u stolici
Teodora ima 4 mjeseca. Prije mjesec dana sam uocila krv u stolici u vidu kocica, propraceno sa sluzi. Pedijatar je rekao da je zbog tvrde stolice, stvarno ju je imala. No, ja nisam imala mira pa sam odnijela na analizu stolicu i nasli su tragove krvi, iako meni tada nisu bili vidljivi. Da li je neko imao takvo iskustvo? Pedijatrica mi sada savjetuje rektoskopiju.
-
hm, ne znam sto bih ti rekla. moj sergej je imao strasno tvrdu stolicu negdje od sestog mjeseca pa nadalje. to su bile muke isusove kada bi isao kakiti i obavezno bi bilo krvi u stolici. mi nikada nismo radili rektoskopiju niti isli pedijatru zbog toga - ja sam si jednostavno to protumacila da je to zbog tvrde stolice. iako mu je stolica ostala tvrda i dalje, to se s vremenom izgubilo - valjda se mala guza navikla...
-
i Loran je imao koncice krvi u par navrata, iako je bio iskljucivo dojena beba.
Odvela sam pampers pedijatru i on misli da to nije nista da sigurno popucao neki kapilar dok je kakio.
Sve dok nema drugih simptoma kao temperatura itd itd po njemu je u redu.
E sad, ja bih na tvom mestu uradila tu pretragu samo da smirim dusu iako sam sigurna da nije nista ozbiljno i da je to iz tvrde stolice.
-
Moja curka je imala od 3.- 6. mjeseca tu i tamo krvi u stolici, 2 točke ili končiće. Pedijatrica je rekla da je to od popucale kapilare na kraju crijeva, ništa strašno. Vjerojatno da je došlo od kiselije stolice. Ako nema temperature sve je o.k.
Kakva crna rektoskopija za bebu, nisam doktor ali mi je to grozno.