znam da je negdje bila tema ali je ne mogu pronaći
treba mi neki dobar frizer oko centra zagreba
po mogućnosti ne bolesno skup
moja definicija skupoće - pramenovi na kraću kosu + šišanje do 300 kn
jel to utopija :mrgreen:
Printable View
znam da je negdje bila tema ali je ne mogu pronaći
treba mi neki dobar frizer oko centra zagreba
po mogućnosti ne bolesno skup
moja definicija skupoće - pramenovi na kraću kosu + šišanje do 300 kn
jel to utopija :mrgreen:
;-) Odi van centra pa se nećeš utopiti.
znači, dobar, jeftin i lako pronalažljiv frizerski
ovo je utopija na kvadrat :lol:
Salon "Samantha" iza OMV-ove benzinske preko puta Mercatora na Zagrebačkoj Aveniji.
dobro, nema veze, bitno da nije stvarno nešto zakučasto
di bi izgubila pola dana lunjajući
Meni je super gđa.Dubravka u "ONA i ON"
http://frizerske-usluge.croinfo.org/...on-ona-and-on/
(Zapravo je to na Bolničkoj, između Vrapča i Gajnica)
pranje, šišanje, sušenje kratka kosa 80kn
to isto uz pramenove i preljev max 250kn
Lectus - Petrova 79 10000 Zagreb; Telefon: (01) 2395-840
nije tesko za naci, ni autom ni pjeske
uzimam u obzir
hvala
ili njegov brat, Urban - Ilica 115 (kod Krajiške), al on je samo cetvrtkom popodne. mene jedan dan sisala neka zenska tamo i nisam bas turbo zadovoljna, ali ja sam jako zahtjevna sto se tice sisanja (jer nosim jako jednostavne frizure pa to onda mora biti savrseno osisano)
ili probaj upiknuti na ponudi dana popust pa odi u collete u martićevoj :)
http://www.ponudadana.hr/zagreb/ponu..._izgledom-1852
hiperlinkat ofkors ne znam :)
ja sam muku mučila s pramenovima dok nisam otkrila pramenove na češalj. izdrže puna dva mjeseca na moju kosu koja raste kao trava. rade ih u Dessangeu ugao Trga i Ilice, cijena na dugu kosu pramenovi+frizura 380. meni je uključilo i preljev u tu cijenu a kosa mi je do pola leđa. nažalost ne možeš izbjeći cijenu frizure makar te samo i posušili ali su stvarno otkriće nakon svih mučenja s folijama. i ne uništava kosu kao folija.
Urban je zakon. Krešo šiša najbolje na svijetu :)
cure hvala :-)
meni je recimo najbolji frizer Mario Stančić iz frizerskog salona SHE...genijalan je...nikad mi kosa nije bila bolja iako sam isla i sve te tako reći fensi salone... dečko je fantastičan :heart:
Meni je super Vladimir na Srednjacima. Salon se zove "Ljiljana" :-)
duplić
Bilbao, Stenjevec, frizerka Jelena.
Ruža preko puta Importane galerije. Uvijek savršeno ošišaju, imam kratku kosu i kod drugih sam morala svakih 20 dana na šišanje da to na nešto liči, a sada mogu slobodno po 2 mjeseca bez šišanja i dalje izgleda dobro i ne izgubi formu
Matis no1 u Središću kod Bundeka, ja idem kod Emine. Zena jako lijepo sisa i boja, uz sve je jako ugodan salon i ne pretjerano skup a imaju i neke akcije, bodove i sl. Uglavnom, topla preporuka!
ja sam se po preporuci sa foruma sisala u kefi i odusevljena sam bial i uslugom i cijeno. Ja sam farbala izrast nekom prirodnom bojom, sisala se i fenirala ja mislim za manje od 2oo kuna.
sad sam malo gledala linkove koje ste stavil i mislm da cu slijedeci put kad budem u Zg otici u urban na fizuru
"Ana-Mi" Gajnice,najbolja i najjeftinija-plaćam 180kn pramiće i šišanje!uguglaj,ima negdje broj i fejs.