Molim cure koje bi mogle pomoci u prevodenju materijala sa engleskog na hr da mi se jave ovdje ili na PP.
tekst cu staviti na vrh jer nije vremenski ogranicen, mozete mi se javiti i ako ovo skuzite za par mjeseci.
ali nadam se i onima prije. :lol:
Printable View
Molim cure koje bi mogle pomoci u prevodenju materijala sa engleskog na hr da mi se jave ovdje ili na PP.
tekst cu staviti na vrh jer nije vremenski ogranicen, mozete mi se javiti i ako ovo skuzite za par mjeseci.
ali nadam se i onima prije. :lol:
Tako bih bila happy da pomognem, jer ne mogu opisati koliko mi je Roda korisna.
Jedini je problem ako je tekst prestručan - moje područje je ekonomija i turizam.
a dojenje? :lol:
ok, probat ću :D
ako je tako rastezljiv rok :lol: , javljam se i ja.
Ja bih mogla prevoditi u iducih par tjedana jer sam kod kuce. Ne snalazim se bas sa ovim forumom, kako da dodjem do teksta?
ne na forumu, ja ti ga posaljem na mail :)
tenks svima, i vama ovdje, i onima sto su slale mailove i pp, slati cu kako uspijem skenirati tekstove i po rasporedu vaseg sl. vremena
Ako već niste sve prevele :D i ja bih rado pomogla!
nismo, trebati ce i dalje, hvala :)
i ja, i ja !!!
Ja sam se prijavila prije šest mjeseci pa sam dobila jedan jedini tekst o porodu i od tada ništa... :?
ok, nestrpljivima saljem preko reda.
Ako je rok zaista tako rastezljiv, javljam se i ja, ja mogu raditi od sredine sedmog na prevodenju, do tada, na zalost, ne mogu zbog obaveza. Preko ljeta je ok.
I, da, engleski :)
Ako mi ostaje mogućnost da odbijem kad sam u gužvi (nekad sam par dana na terenu) mogu se prihvatiti prevođenja s engleskog, posebno teme biokemija, medicina, farmacija, ljekovito bilje.
Mamazika onda si kao stvorena za Zdravlje na portalu :) Imas pp za minut :)
Ivarica nemoj me ubiti molim te :lol:
Evo, i ja se vrlo rado javljam za prevodjenje. Ako jos trebate. Radim to svaki dan pa mi nece biti problem.
Moze. Naravno ako sam u guzvi, javim.
Zapravo MM je lud za prevođenjem. Uvijek mi otima sve što prevodim za sebe - to su uglavno dramski tekstovi, ali vjerujte u tome ima stvarno svega. Ako još trebate prevoditelje mi smo tim. On ekonomist ja kazalištarac, a po uvjerenju AP roditelji.
Lijepo molim cure koje bi mogle intenzivno pomoći u periodu 01.08. - 07.08. u prevodenju jednog dokumenta s hrvatskog na engleski da se jave ovdje. :wink:
podizem
molimo sve cure/decke koji bi mogli sljedeci tjedan prevesti sa hrv na engl stranicu teksta ili koliko vec mogu - da se jave
hvala
Zao mi je ali ja povracam kontinuirano tako da uglavnom gledam u jednu točku i to mi jedino pomaže. ovo mi je prvi dodir s civilizacijom od kad su počele mučnine. MM je preuzeo sve ostale obaveze u kući i izvan nje tako da trenutno na žalost stvarno nismo u stanju pomoci. Cim prode prvo tromjesecje i molimo se Bogu i mucnine s njim javljam se opet rado. Jos jednom sori.
hitno prevodjenje u ovom tjednu (od 01.-07.08.) odgadja se do rujna. o svim ostalim promjenama, obavijestit cemo vas naknadno.
hvala svima na ponudjenoj pomoci - citamo se ponovno na jesen :D
Ako vam još treba pomoć za prevodjenje, samo se javite - idućih par tjedana imam vremena i volje za to :)
ako trebas jos pomoc za engleski, salji!
helena
hela, poslala na mail iz profila, tenks
Prijavljujem se i ja za prevođenje hrv-eng, eng-hrv.
:D Kad se male ruke slože... :D
Možem i ja ak treba
Javljam se za engleski, no ako treba i talijanski i nizozemski.
Dille imas PP. :)Citiraj:
dille prvotno napisa
Sa zadovoljstvom se javljam i za eng-hrv i vice versa! ;)
Lea, 16.11.2004.
hela, nisi mi odgovorila na mail :(
ne znam prevodis li ili da dam nekom drugom? (hitno je)
AKO NETKO OD VAS ŽELI POMOĆI U PREVOĐENJU TEKSTA S ENGLSKOG NA HRVATSKI(OBAVIJEST JE STAVLJENA NA DANAŠNJI PORTAL), MOLIMO VAS DA SE JAVITE NA NAVEDENE KONTAKTE ILI MI POŠALJETE PP.
http://www.roda.hr/vijesti.php?ID=976
ivarica,
javi jesi li dobila prijevod.
i javi ak ti treba jos kaj za prevesti..
ucrvat cu se doma..
helena
hela, ucrvala se i ja jer mi se vraca svaki mail koji ti saljem zahvalna za prevedeno :)
hvala puno.
cure ce ti se javiti ako treba jos.
:heart: :heart:
rado ću pomoći s prijevodom sa eng. i španjolskog,
ivana.roguljic@zg.t-com.hr
ivana.roguljic@zg.t-com.hr
Ako ponuda još vrijedi, rado ću također pomoći s prijevodima s engleskog na hrvatski...
Ako treba još treba pomoć oko prevođenja, na raspolaganju sam stalno jer sam na bolovanju i imam vremena na pretek(još pogotovo ako su tekstovi medicinski)
tam-tam, šaljem pp