Tjeraju me na indukciju :(((
Vec sam more isplakala danas...
Bila na pregledu, danas sam punih 41 tj po novom terminu tj. po uzv. Slaze se i s mojim datumom zaceca. Kaze doktor da se tolerira samo 11 dana prenesenosti i da do utorka moram rodit na ovaj ili onaj nacin. Plodna voda je uredna, ima je dovoljno, ctg dobar, ne pokazuje trudove, beba se mice super. Ali on inzistira. Iako sam ja pitala zar nije 14 dana nekakav limit tj. nije li termin od 38.-42. tjedna, pa se cudi otkud mi ta informacija, da to nije tocno, da se nakon 11 dana moze svasta zakomplicirat i da ugrozavam bebu. Naravno, ja ZNAM da on to govori jer me se zeli rijesit ali, kao i svaka majka, ne mogu ne cuti rijeci ugrozavanje bebe...Osjecam se kao da ce me u utorak silovat, uzas! Nisam stala plakat otkad sam izasla iz ordinacije. Cijelu trudnocu se borm protiv suvisnih pregleda, zeljela sam da mi ova trudnoca bude najljepsa i najsmirenija moguca i da mi porod bude sto je moguce prirodniji. Mislim da sam to zasluzila nakon svega sto sam prosla u proslim trudnocama. I onda eto...indukcija...Kao da me kantom ledene vode polio...Sta da radim? Kako da odbijem i zivim s tim? Kako da svjesno idem na busenje vodenjaka i drip kad znam da je to cisto silovanje mog tijela?
Oprostite ako zvucim nesuvislo, stvarno sam van sebe, ljuta i bespomocna.