Po ovim pitanjem mislim koliko nam crtančica, pisanki, i inih stvari treba za početak?
Printable View
Po ovim pitanjem mislim koliko nam crtančica, pisanki, i inih stvari treba za početak?
to ce ti reci na prvom roditeljskom. nama su za sve predmete trebale crtancice u pocetku, osim za matematiku. ostalo kasnije.
za likovni je trebala hrpa toga, ali imali smo mjesec dana za prikupljanje. za sve ostalo je obicna pernica ispunjena bila dovoljna. i skare i ljepilo (to nema obicno u svakoj pernici)
čekaj roditeljski
ne kupuj prije
Ok, hvala na savjetima :-)
Ja sam jučer naručila udžbenike u Mozaik knjizi, a tamo za to daju 10% popusta na svu školsku opremu (torba, pernica, radne bilježnice, flomići itd.).
Kupili smo sve udžbenike i radne bilježnice sa popisa koji smo dobili prilikom upisa u školu, te po dva komada pisanke A, crtančice, matematike 1, geometrije.
Naime, prodavačice su rekle da već godinama za našu školu tako prodaju, pa sam im odlučila vjerovati. :-)
Inače, ja sam tkz.hrčak tip koji voli sve imati na kupu prije početka nastave :oops:, ali mi se ova ideja sa odgodom kupnje dok učiteljica na roditeljskom ne odredi što je nužno, čini prihvatljivom i razumnom.
neke škole imaju na kraju popisa udžbenika, popis svog potrebnog pribora :)
Nama su učiteljice dale uz popis knjiga i popis potrebnih stvari tako da sad samo još knjige čekamo koje smo isto preko škole mogli naručiti a pribor smo pokupovali
eh, mi ni ne znamo u koji razred ide B niti s kim. koliko sam skuzila to se sazna tek prvi dan skole kad ih prozovu i kazu kamo da idu...hmmm...
i ja bih voljela imati biljeznice i ostali pribor prije same skole, al cini mi se da cemo to kupovati kad saznamo sto nam treba. nama je samo izvjesen popis knjiga na netu i na vratima skole.
hahar je na moru skoro do kraja 8mj tak da cu vjerojatno ja obavljati kupovinu sto me neizmjerno veseli :-D
Nama je trebalo (OŠ Ante Kovačić):
bilježnice: 4 crtančice + matematika 1
informativka
likovna mapa od Alfe
paket za likovni od TOZ-a
bijela majica za tjelesni
kratke hlačice za tjelesni
tenisice za dvoranu
papuče za razred
bočica vode za torbu