apricot prvotno napisa
2. ako beba zadovoljno pušta dojku, ako se ne buni i ne plače... onda mu je valjda dosta
On još nikada nije sam pustio ciku :shock:
4. nemoj to raditi. izdoji se, stavi u neku čašu s poklopcem i ostavi u hladnjak (ako će beba piti unutar 5-6 sati, čak ne mora niti u hladnjak). ako ćeš miješati mlijeko iz nekoliko podoja, neka se prvo istemperiraju (znači, ako je ono iz prvog podoja bilo u hladnjaku, stavi i ovo drugo u hladnjak dok ne budu iste temperature, a onda ih možeš spojiti)
pazi na higijenu ruku, izdajalice i posudice
Ovo pitam jer mi se ponekad dogodi da nemam dovoljno mlijeka,(kad navali dojiti) a drugi put ga imam previše( kad doji par min) pa sam mislila da tako nadopunim ono vrijeme kad nemam dovoljno. Da poslije svakog podoja malo izdojim,pa bi bilo za još jedan podoj.
5. tako malo dijete bi trebalo imati 3-4 stolice dnevno (veličine cca 2,5 cm") i 5-6 mokrih pelena. neke bebe kakaju i manje, ali ovo je neki orjentir. ako Edi bude manje kakao, javi se pa ćemo vidjeti kako mu inače ide.
Samo cca 2,5 cm!? :shock: Ovo mi je super orjentir! A ja mislila da treba kakiti više!
Hvala ti puno!! :*
Sretno!