Što mislite o ovome?:
http://www.njuskalo.hr/muske-tenisic...-oglas-2941918
Neka kvaka mora postojati. Jeli itko naručivao?
Printable View
Što mislite o ovome?:
http://www.njuskalo.hr/muske-tenisic...-oglas-2941918
Neka kvaka mora postojati. Jeli itko naručivao?
ja sam izravno preko ebaya kupila te iste i meni su odlične.:-)
vidjela sam ih uživo, nisu original, imaju nekakve tanje špigete, ali sve u svemu ja ne vidim neku osobitu razliku - guma dolje, platno gore, razlika je samo ako pomno, pomno gledaš
Kutija na slici izgleda posve identicno originalnoj, americkoj.
Nisu original , kopija su , jako dobra kopija.
Materijal je tanji od originala , pa kad se stegnu špigete nekako se nabora.
Pa takve su kutije i tu kod nas...Sve koje sam do sada kupial bile su u takvim kutijama...A kako zante da su ove kopija?
da, znam, vidjela sam ih uživo, starke sam dosta nosila, na ovima sam primjetila jedinu razliku u tanjim špigetama, inače izgledaju skroz ok
A kakvu garanciju mi ti ljudi daju da će mi poslati starke, na koji princip to sve ide? Ja njima uplatim novce pa se onda nadam da će oni meni poslati starke na kraju balade? Ovčice, jesi ti naručivala preko ovih ovakvih?
Trina ajde ako budeš naručila javi kako si zadovoljna
makar ni ja baš ne razumijem kako ide taj sustav, na povcjerenje?
što ako ne pošalju, hm...
Naručila sam. I meni je sve to skupa sumnjivo ali riskirat ću. Javit ću ti kako je sve prošlo.
Pa ja mislim da se sve može dogovoriti...ili osobno preuzimanje, ili da pošalju pouzećem. Kako si dogovorila?
Imajte na umu da ti prodavaci tenisice ni ne vide.
Dakle vi njima uplatite cijenu tenisica + 39 kn postarine a oni robu narucuju direktno iz Kine tj. vasu adresu samo prosljede kooperantu.
Rok dostave vam je 15 RADNIH dana, to takodjer imajte na umu kada racunate kada bi vam trebale stici tenisice pa se oboruzajte strpljenjem.
evo ovako kako marsupilami piše.
pa baš nekako mislim da će stići
kad stignu čekam izvještaj o tome kako izgledaju
na slikama ja ne vidim nikakvu razliku u odnosu na oriđiđi
Ma stići će sigurno. To je na Aukcijama uobičajeno :-)
Iako, nisam mislila da je ovdje takav način naručivanja u pitanju, nego da su možda kupili unaprijed pa sad prodaju preko oglasnika.
Ja nekako uvijek izbjegavam takve kupovine jer nemam živaca čekati...ono šta kupim ja bih odmah sad, istog ovog trena, a gdje onda da čekam mjesec dana :lol:
I meni je to, ko će sad dočekati 20 dana da ih dobijem. Ali me živo zanima kakve su. Ako su kako triba onda ću naručiti i za djecu
Obavezno javi dojmove kad stignu!
Meni je čudan detalj što u oglasu piše da nema veličine na pola broja , a ako su US brojevi ispravno prevedeni veličine moraju ispasti tako.
Npr. US 7 je europski 37.5 i tako je piše na svim originalima ( upravo provjerila , imam 3 para te veličine doma ) .
Stigle su jučer!! je da sam čekala skoro mjesec dana ali patike su stvarno savršena kopija:mrgreen:, lijepo mi je čovjek objasnio iskreno. jedina mana je ta što su mi male:-P ali dobro je to što mi sin nosi isti broj a baš prije par mjeseci ušao u rokersku fazu pa je s oduševljenjem obuo crvene starke:mrgreen:. Eto. razmišljam da li da od čovjeka naručim broj veće. U svakom slučaju isplati se