drage žene,
ima li koja s iskustvom postupaka u mariboru, a da je voljna razgovarati s novinarkom za jedan mjesečnik. fotkanje dobijete besplatno;-) može meni na pp ili na 091 2277232
Printable View
drage žene,
ima li koja s iskustvom postupaka u mariboru, a da je voljna razgovarati s novinarkom za jedan mjesečnik. fotkanje dobijete besplatno;-) može meni na pp ili na 091 2277232
Cure, javite se. Kod svih ovakvih poziva za izlaženje u novine od ključne je važnosti potencijalno zainteresiranima jel' moguća anonimka, ili makar mućenje faca u fotki. Pls cure koje kontaktiraju novinari - odmah to pitajte. Brijem da bi to ohrabrilo više njih.
Dobro, thnx. Nekad su novinari (pogotovo dnevnih listova) prihvaćali i anonimke, ako ne bi bilo hrabrih, zato pitam.
OK, hvala, "radni dio" znači - ako ne kažemo izrijekom anonimka moguća, traži se faca. Doduše, često je to, po mom iskustvu, stvar pregovora - em potpusti novinarska strana, em se ohrabri više njih (ljudi i ne kuže što točno anonimno znači, često, i to da se time stvarno ne izlažu).
Naime, kod neplodnosti su ti problemi da ljudi ne vole "mahati s tim konkretnim problemom", plus otvara žena (iz perspektive zaposlenika) karte oko trudnoće i liječenja pred poslodavcem. Premda svi znamo da je to sramotno i da ne bi tako trebalo biti, ali ljudi su zbog toga oprezni.
Da, potpisujem Inu, ja sam svojedobno isto pristala anononimus za NL dati poveći intervju. Kasnije me novinarka molila da se nađemo negdje na pola i da me bar s leđa pofotka, da slika ipak uz tekst, nisam mogla na to pristati pa je izašao samo tekst. Za razgovore smo uvijek spremni ali i dalje - anonimno.
Mi nemamo problema s fotkanje,. al nismo mariborci!!! :)
Ajmo ekipa - dobijete krasne fotkice svojih klinaca!!!
Nismo u MB...:(
i za ovo još uvijek tražimo...
hoće li to stvarno značiti da je milinović u pravu?