Slobodno vrijeme za omladince i omladinke od 10 godina naviše
Sjećam se da je već bilo rasprava na ovu temu, no nisam ih sad više uspio naći pa je očito vrijeme za njeno obnavljanje ... ;-)
Recite vi, roditelji djece koja sad već imaju više od 10 godina, što oni rade u slobodno vrijeme?
Osobito bi me zanimale aktivnosti koje nemaju veze sa uobičajenim kompjuterskim igricama i mobitelima. Koliko u stvari troše vrijeme na tim "ekranskim pomagalima" ... a koliko ih zapravo zanimaju druge stvari, samo nemaju ideju što započeti?
Molim vas, ne bih želio da ova tema bude uobičajeno kritiziranje vremena na kompjutoru, više bih volio da se pojave zgodni prijedlozi kako ih zainteresirati da uz to rade i nešto drugo!
Ova mi se tema pojavila u glavi prije nekog vremena nakon što sam po x-ti put čuo Vedrana kako jamra da mu je dosadno ... ali opet, oduševi se nekom novom zanimljivom knjigom, izradom mini filma od sličica, pentranjem po drveću ili rastavljanjem starog kalorifera. Dakle, samo treba iskricu ideje.
recimo, sad je ponovo u điru faza legića ... ja sam se sličnim stvarima zabavljao sve do tamo negdje 14 godina i ne vidim da mi je škodilo.;-)
No, koliko vidim, većini iz njegove generacije to sve izgleda dosadno.
A što rade cure?