Imam na desnoj dojci kvržicu koja me ne boli i mislim da nije došlo do zastoja jer nemam nikakvih teškoća... Pojavila se kad smo počeli dojiti .
Stalno je iste veličine i ne nestaje!? Što je to!?
Printable View
Imam na desnoj dojci kvržicu koja me ne boli i mislim da nije došlo do zastoja jer nemam nikakvih teškoća... Pojavila se kad smo počeli dojiti .
Stalno je iste veličine i ne nestaje!? Što je to!?
Odi kod radiologa na UZV dojke.
Vibram da nije nista.
Ma to ću obaviti svakako, ali sam se nadala da je možda koja od vas imala sličan problem pa da je na kraju bilo sve OK. :/Citiraj:
Elly prvotno napisa
Pojavila se sad kod ste poceli dojiti (2006?)?
Ja nisam imala kvrzicu tijekom dojenja, ali jesam prije par godina. Pojavila se, bezbolna i iste velicine, bila jedno mjesec dana i nestala-masno tkivo hormonski uvjetovano.
Vjerojatno nije nista, ali odi da ti pregledaju.
Da evo pojavila se prije cca 2 tj. Zato sam i stavila tu pod dojenje jer sam mislila da ima veze jedno s drugim...Citiraj:
tanjads prvotno napisa
Ja sam tom prilikom zvala dr-ona rekla sacekajte jos tjedan-dva pa kao ne nestane idite kontrolirati. U medjuvremenu kontrolirajte da ne raste. Kvrzica nestala kroz par tjedana. Vjerujem da ce i tebi, ali bolje je da odmah odes na kontrolu-da se ne nerviras dok cekas. Kad se sjetim koliko sam se pipala i strahovala-da mi se sad nesto pojavi odmah bih se zaputila na pregled.
nadam se da kod tebe neće biti tako, ali ja ih imam već 3 godine, ne kvržicu već kvrge (množina).
nakon silnih zastoja, kupusa, obloga od mlijeka, svježeg sira, isčitavanja raznih knjiga o prirodnom liječenju, uzimanja homeopatskih pripravaka, obloga od verbene, ječma i bogtepitaj čega sve ne,.... meni su kvrge ostale,.....
redovito kontroliram na Radiologiji, idem na UZV dojki, sve dobro
ista stvar i u ovom dojenju, pojavile se neke nove, zalijepile za stare, jednostavno sam sklona kvrgama i zastojima
meni je moj doktor rekao da su mi atrofirale neke mliječne žlijezde, da se to zna dogoditi
uspješno dojila starijeg sina i sad ovu malu srećicu koja se zove Jan