Kinderlux i inhalator-trebamo savjet
Već smo se uspjeli prehladiti...M će sad 4 mjeseca i u ponedjeljak smo bili zdravi i cijepili se a od jučer katastrofa.
Uhvatili prehladu, temp u guzi oko 37.7 a nosić pun prozirnog iscjetka, od toga kašlje i naravno teško doji i povraća... bili kod doktora koji je samo savjetovao da dajemo čaj između obroka što ne uspijevamo jer neće bočicu i da dajemo C vitamin.
O čišćenju nosa nismo dobili nikakav pametan savjet a veći klinci ipak nisu tako mali imali ovakvih problema.
Dakle za čišćenje nosa, ulijevamo F.O. (po 1 ml u svaku nosnicu) 8 puta na dan ali ne uspijevamo ništa izvući ručnom pumpicom pa je MM kupio onaj čistač nosa na baterije Kinder lux.
Sad nam nije jasno - koliko smijemo s tim čupati? U uputama piše 3 sekunde, kako vi to radite? Da li 3 sekunde pa onda opet? Mi nismo niti time ništa izvukli. Koliko puta dnevno se to smije koristiti?
Kupili i inhalator (Respira - UZV) pa me zanima koliko puta dnevno inhalirati, koliko dugo treba trajati jedno inhaliranje i sa čime inhalirati? Samo FO ili dodati i koliko efedrina, eteričnog ulja...itd- Čula sam i za trik s dodavanjem Garasone kapi.
Onaj topik za bronhitičare ne stignem iščitavati ispočetka u potrazi za savjetima pa sam zato otvorila poseban.