Vrećica za urin s epruvetom
Zna li netko gdje se može kupiti?Namjenjena je maloj djeci i super je jer se odvaja dio urina za urinokulturu.Nama su je prporučile sestre iz Klaićeve jer nem se obična odljepljivala pošto je Luna jaaako nemirno dijete.Zbog refluksa često nosimo urin na kontrolu i kupovali smo ih u Fokus Medical u Rapskoj ali oni su se preselili a ja ne znam gdje :/ Inače proizvođač je Sanolabor i jedna je koštala 40-tak kuna,ali stvarno su super-ne odljepljuju se i jednostavne su za upotrebu.Zna li tko?
vrečice za urin s epruvetom
Nana, možeš mi molim te poslati gdje se mogu naručiti te vrečice i koliko koštaju (jel' se plaća dostava)? Mi moramo dosta često kontrolirati urin, a onda nam redovito ispadne loš uzorak :( pa ako ovo funkcionira, to bi nam bilo super. Puno ti hvala :love:
Re: vrečice za urin s epruvetom
Citiraj:
daisy2005 prvotno napisa
Nana, možeš mi molim te poslati gdje se mogu naručiti te vrečice i koliko koštaju (jel' se plaća dostava)? Mi moramo dosta često kontrolirati urin, a onda nam redovito ispadne loš uzorak :( pa ako ovo funkcionira, to bi nam bilo super. Puno ti hvala :love:
I mene ovo zanima, moze info na PP?