Agresija zbog dolaska bebe
Od divnog, razumnog i mirnog decka postao je pravi mali divljak. Uopce ga ne prepoznajem. Vristi, stalno vice "necu", udara, radi sve ono sta zna da ne smije cak i nakon upozorenja, baca se u ducanu sto nikad nije radio...
Znam da reakcije mora biti, srecom, prema bebi je pazljiv i njezan sto mi puno znaci ali mi je istovremeno jako tesko hendlat njih dvojicu sama jer ispada da mi se dan svodi na upozoravanje starijeg zbog neceg.
Vrhunac je bio da je ugrizao jednog malca u vrticu samo zato jer mu je ovaj nesto krivo rekao. Ugrizao ga je za trbuh i to jako. Sokiralo me to, da mi i sam nije priznao nebi vjerovala jer on ni dok je bio mali ni u terrible two fazi nikad nije grizao ni udarao.
Nemam s njim 1 na 1 vrijeme i znam da mu to fali ali ja drukcije ne mogu, bembo je sisavac, ne mogu ga ostavit na cuvanju sat-dva, MM je na terenu i eto, nas troje smo sami i nosimo se kako mozemo. Dajem sve od sebe, trudim se ne nervirat se, strpljiva sam do krajnjih granica al ponekad me bas izbaci iz takta.
Kazem, svjesna sam da dolazak bebe nije mogao proci bez ikakve reakcije ali izgubila sam svu kontrolu i nemam pojma kako da je vratim...