tj. Big is Beautiful kolekcija, jel zna netko ima li u Zagrebu? Vidim da u Splitu ima.... U Arena centru i na Cvjetnom nema :-/
Printable View
tj. Big is Beautiful kolekcija, jel zna netko ima li u Zagrebu? Vidim da u Splitu ima.... U Arena centru i na Cvjetnom nema :-/
Nema ni u cc1, barem nije bilo u nedjelju.....
Evo tu piše da ima, ali zovni ih i provjeri http://www.she.hr/otvoren-h-m-i-u-west-gate-u
da li u CC1 ima dječji odjel?
Da!
Hvala kloolk, bum nazvala. Obzirom da Neckermann odlazi ode i moj izvor povoljne odjeće.....
Imas u H&M - u Westgate, ako se ne varam do 46 veličine
Ima jedan kutak i nešto što oni zovu B&B kolekcija, do veličine 56, ali tu nema niti jednog sakoa, hlača, haljine, bluze ili suknje. Sva ponuda se svodi na tajice i nekakve pončo-majice. Ja sam to prozvala šatori. Uglavnom jako jadno i ružno. U ostalim kolekcijama iako bi trebalo biti stvari u veličinama do 46, nisam niti jednu jedinu stvar našla u toj veličini, već jedva jednu haljinu u veličini 44 tako da cure raskošnijih oblina nemaju praktički nikakav izbor. Ja sam jako razočarana.
Na on line shopu koji još ne dostavlja u Hrvatsku sam našla prekrasnih stvari, a u dućanu nisam ništa od toga vidjela. Baš ništa, a bila sam odmah prvi dan čim se dućan otvorio i još par puta poslije. Dakle, nije se stiglo rasprodati , nego jednostavno nije niti bilo. Žalosno da ću i dalje morati do Graza, a West gate mi je preko puta.