gdje dati izraditi kvalitetnu i ne preskupu fotoknjigu s djecjim slikama? hvala!
Printable View
gdje dati izraditi kvalitetnu i ne preskupu fotoknjigu s djecjim slikama? hvala!
ja uredno svako toliko naručujem fotoknjige preko dm stranica
znam da i tisak ima isto
Tisak, DM, znam da radi i Badrov - to su povoljnije varijante. Tvrdo ukoričene fotoknjige možeš naručiti preko neta npr. na www.fotoknjiga.hr
Ima i Muller.
https://asp.photoprintit.de/microsit...bbf7f4e1f9437e
print studio....prati ponekad i grupne popuste, zna se zaletiti neki popust
dm. I možeš koristiti bonove za popust (15 %). I ako nije razdoblje pred Božić, gotove su za otprilike tjedan dana. Sad već 10 dana čekam kalendare, što znači da je počela gužva. Ima nekoliko izvedbi, raznih veličina i ukoričenja. Mi smo jako zadovoljni kvalitetom.
potpisujem Freju....
i njihov program za izradu foto knjige mi je nekako najpregledniji i najslađi :D
radila sam jednom u foto tisku al su mi slike ispale nekako ...hm...duguljaste.....
imam onu iz dm-a i nije losa ali me zanimalo radi li fotoknjige neki foto studio. u foto badrovu ne radi mašina već dugo. za print studio jos ne znam.. hvala na idejama!
u dm-u znaju imati akcije pa treba pratiti njihovu stranicu...
Trenutno CEWE ima akciju www.cewe-fotoknjiga.hr, a kod njih izgleda vecina foto studija i trgovina daje na izradu fotke i foto knjige. Medu njima su i dm, müller, interspar, itd.
Ja volim sve u dmu raditi - nekako su mi slike ostrije nego u tisku, cijene bolje nego kod specijaliziranih studija, a i program im je najbolji (pogotovo ova nova verzija). Kad kazem da im je program najbolji mislim na to da ima najkvalitetnije pozadine, najjednostavnije manipuliranje okvirima i ima puno crteza koji nekad taman daju ono nesto sto je stranicama falilo :)
Tako sam svojoj misici slozila pjesmaricu i prepredobro izgleda 8-)
(ne, ja uopce nisam u zadnjih godinu dana preko 20 fotobookova dala narpaviti)
ima i u sparu.