toliko o tome!
http://www.iskon.hr/webcafe/page/200...5/0012006.html
Printable View
toliko o tome!
http://www.iskon.hr/webcafe/page/200...5/0012006.html
aaaaaa, kako bi ju ja ruzno pogledala :evil:
užas :x
a jeste čitale komentare ?
fuj.
:evil:
ponavljam ovim povodom: ja sam i dalje za "mom pride paradu"! kad ovakvo šta čujem ili pročitam - po-ze-le-nim! :evil:
a, komentari... mogu samo takodjer reći "fuj, fuj"!
bljaaak komentari.
:shock: tek sam sad vidjela komentare kad stevi rekli...nisam ni znala da ih ima.
:evil:
i ja sam tek naknadno skužila komentareCitiraj:
Lu prvotno napisa
ma grozno, već vidim da slijedi 'borba' kad dođe ljepše vrijeme i krenemo ozbiljnije u đir pa i s papanjem di stignemo ;)
Jadno, jadno... Moš misliti egzibicionizma, sablažnjavati jadnu javnost koja u bilo koje doba dana na tv-u može pogledati ubistva, eksplicitne scene sexa, golotinje koliko hoćeš, sisa na sve strane... Bitno da sise služe muškarcima (ili ženama) za razonodu. Mislim, pa zato nam ih je Bog i dao, zar ne?
:evil: :x ,žalosno, ali to je naša stvarnost. Meni isto već sada komentiraju u stilu pa nećeš valjda dojiti u javnosti, bolje djetetu daj čaj :lol:
cure, nemojte se opterećivati dojenjem u javnosti. :)
ja nikad nisam doživjela neugodan komentar ili čudne poglede - ili ih nisam registrirala. ovi mačo tipovi sigurno nemaju hrabrosti naglas nešto reći, ne brinite...
dojenje je normalno, prirodno i nešto najljepše što možete dati svojoj bebi. svakako prirodnije od davanja flašice ili čak dude da siroto dijete ne plače od gladi.
pa kad malo zlato ogladni, vi trkom do najbliže klupice - to vam se zove fast food. :namig:
ako imate nekog da gura kolica, možete i u hodu... mi smo tako radili krugove oko jaruna.
Potpisujem Ajvi od početka do kraja. Bez imalo kompleksa mi smo dojili posvuda. Centar (uži i širi), avioni, autobusi, luke, dućani, parkići, Bogovićeva, Cvjetni, Trg itd itd. bile su naše usputne tank-štele.... :mrgreen: I nikad, ama baš nikad nismo dobili niti prijekorni ili bilo kakav drugi negativan pogled ili komentar, već naprotiv ...uvijek je sve bilo popračeno pozitivnim ozračjem.... :heart:
A primitivaca će biti uvijek...ko ih....
nije mi samo jasno kako su prodavačice skužile da žena hoće dojit? mislim, što nije samo ušla u garderobu i obavila stvar - tko bi skužio? kad bi se meni to dogodilo, i netko bi skužio, digla bih buku da imaju kamere u kabinama i da su voajeri :lol: !!!