(kršitelj koda) magic cream
evo zanima me jel netko koristio tu kremu, mala mi cesto ima neke lisajeve, skolona je neurodermitisu, a trenutacno ima neke tockice po licu od zime i vlage (idu joj kutnjaci pa stalno slini) pa sam kupila tu kremu. jos nisam isprobala pa sam htjel cuti neka vasa misljenja i iskustva
Re: (kršitelj koda) magic cream
Citiraj:
tridesetri prvotno napisa
evo zanima me jel netko koristio tu kremu, mala mi cesto ima neke lisajeve, skolona je neurodermitisu, a trenutacno ima neke tockice po licu od zime i vlage (idu joj kutnjaci pa stalno slini) pa sam kupila tu kremu. jos nisam isprobala pa sam htjel cuti neka vasa misljenja i iskustva
ja sam tu kremu kupila prije nego se F rodio
pa je nisam nesto posebno koristila do skoro...
pojavile mu se ljuspice po obrazima od zime
i nakon mazanja prosle za 3 dana ali evo ja nastavila da mazem
ja sam inace za njega koristila Avene kremu Trixera za izuzeno suhu i atopicnu kozu i super nam je pomogla u lijecenju lisajeva kad bi se pojavili.
A ova (kršitelj koda)ova nam je evo pomogla za lice.
Re: (kršitelj koda) magic cream
Citiraj:
tridesetri prvotno napisa
Mojoj Ivi je pomogla magična krema ali samo na nogicama i rukicama a na licu baš i nije
Petra 12.02.2004.
Iva 25.05.2005.