8.mjesec - i nikako da se sredi noc
Drage moje,
Znam da je cijeli topic i vise njih o spavanju ali MOLIM vas dajte mi savijet jer je ovo prestrasno. Moj dragi decko, spava noc ali se budi svakih sat vremena, trazi cicu, malo pocica i nastavi. I tako cijelu noc.
Ne zlim ukinuti jos dojenje ali jednostavno nista drugo ne pali. A da ipak pribjegnem metodi "pusti ga ga place" koju do sad vjesto izbjegavam jer nemam herza? :(
Problem je sto uskoro pocinjem raditi i ne znam kako cu prezivjeti ovakav nocni tretman.
Tko ima iskustva sa tom metodom?
Hvala svima
Re: 8.mjesec - i nikako da se sredi noc
Citiraj:
BP prvotno napisa
Drage moje,
Znam da je cijeli topic i vise njih o spavanju ali MOLIM vas dajte mi savijet jer je ovo prestrasno. Moj dragi decko, spava noc ali se budi svakih sat vremena, trazi cicu, malo pocica i nastavi. I tako cijelu noc.
Ne zlim ukinuti jos dojenje ali jednostavno nista drugo ne pali. A da ipak pribjegnem metodi "pusti ga ga place" koju do sad vjesto izbjegavam jer nemam herza? :(
Problem je sto uskoro pocinjem raditi i ne znam kako cu prezivjeti ovakav nocni tretman.
Tko ima iskustva sa tom metodom?
Hvala svima
Draga BP, nemoj ga pustiti da plače! Navodno se i sam začetnik te metode kasnije u jednom intervjuu od nje ogradio. Probaj si olakšati zajedničkim spavanjem, no ako te i to iscrpljuje, neka TM uzme bebu u drugu sobu i tješi ju. Mislim da sam čitala o još nekim prijedlozima dr. Searsa u knjizi "Schlafen und Wachen", nemam je pri ruci pa ne znam originalni naslov, ali javit ću ti... Ok je ovo što ti savjetuju cure, ali ako primjećuješ da zbog stalnog buđenja ne možeš dobro funkcionirati preko dana, onda šteta premašuje korist te noćne brige. Da, to priznaje i dr. Sears...