Molim vas, znate li kad se i gdje održava besplatni trudnički tečaj na području trešnjevke i šire. Termin mi je početkom prvog mjeseca a fulala sam dosadašnje besplatne termine pa ako znate za nešto vanserijski bila bih vam zahvalna!!!
Printable View
Molim vas, znate li kad se i gdje održava besplatni trudnički tečaj na području trešnjevke i šire. Termin mi je početkom prvog mjeseca a fulala sam dosadašnje besplatne termine pa ako znate za nešto vanserijski bila bih vam zahvalna!!!
Samo da čestitam na trudnoći!
Zar ti to stvarno treba?
Ne znam za ništa ekstra, sorry.
sudeći prema ovom kaj samvidla za ovu godinu je gotovo s današnjim danom http://www.zagreb.hr/default.aspx?id=453, ali možda stigneš u prvoj polovici siječnja
Ima li netko iskustva s trudnilkim tečajevima u Rijeci? Znam da patronažne sestre drže jedan tečaj i da KBC drži drugi. Ako je koja išla na neki od spomenutih tečajeva, zanima me koliko dugo traju (tjedan-dva?) i koliko vremenski (sat, sat i pol). Znam da se treba prijaviti...kontroliraju li tko je s popisa došao,a tko nije? Pitam, jer se može dogoditi da ne uspijem svaki put...npr na ovaj od KBC-a moram sama, jer počinje u 16:00, a moj muž radi do 17:00 i prije 17:30 i ne može doći...Svaka informacija je dobrodošla:-)