-
odvajanje od bebe
znam da se o ovoj temi pisalo, ali meni treba par vaših iskustava više zbog mene nego zbog moje curice.
naime, za koji dan moja beba navršava 6 .mj i u 1. mjesecu ja planiram ići na seminar za polaganje pravosudnog ispita
koji traje 12 sati dnevno 14 dana. dojim je i kupila sam izdajalicu i izdajanje mi dobro ide međutim na tom seminaru su pauze
jako kratke i bojim se da se neću moć baš na seminaru izdojiti dovoljno kako bi ona imala obrok. čuvat će je moja mama s kojom
se zasad dobro slaže pa planiramo, ukoliko ne uspijemo s izdajanjem, hranit je ad mlijekom.
veći problem mi je kako će ona reagirat , hoće li se pojavit često spominjani strah od odvajanja. a i meni je užasno teško jer
se dosad nismo odvajale. kakva su vaša iskustva?
-
Ja kad negdje odem cuva ga baka malo plače kad izlazim kroz vrata van,a kad dojdem nema sreći kraja. Jako je vezan uz mene,al izdrži nekako kad me nema.Ima 7,5 mj.
Ja nebi bebi davala ad ako ju dojiš. Iskreno reci profesoru da imaš malu bebu koju dojiš pa bi malo izostala svi su tolerantni i izaći će ti u susret. Ja sam neki dan išla polagat nešto trajalo je od 9-16 s putovanjem poslije smo imali kao praktični dio ja sam zamilila da ne prisustvujem tome jer da imam doma bebu i reko frajer nema problema.
-
Ako je beba navršila 6. mjeseci ja bih joj počela polako davati dohranu. Ne bih davala AD. Kroz 15 dana mislim da ti već može imati jedan obrok bez tebe...+ izdajanje... Snaći ćete se već.
Ja sam išla radit 2 x kad su mi bebe bile 6 mjeseci i izdržavali smo nekako. Nikad nisu bili na AD-u. Samo smo malo ranije uvodili dohranu (i naravno ubijala se trčeći doma s posla:-))