Beba (11 tjedana) ostaje gladna nakon obroka
Upravo sam otvorila adaptirano mlijeko i prije nego sam napravila prvu bocicu svojoj curici odlucim se napisati ovaj post. Moja mala ima sutra punih 11 tjedana i iskljucivo sam je dojila. Sve je islo super od pocetka. Napreduje odlicno - prvi mjesec dobila je 1180 grama od porodjajne tezine. Ja sam imala malo previse mlijeka u pocetku ali smo se brzo sinkronizirale. Medjutim, zadnjih tjedan dana primjecujem da joj nije dovoljno. Naime, u ranim vecernjim satima nakon cice ostaje gladna i trazi jos. U grudima ne ostane ni kapi nakon sto ona sve iscjedi, ali jednostavno joj nije dovoljno. Ja bih joj, ako je ne uspiejm smiriti drugacije, dala 50 ml caja (Baby caj za probavu). Nadala sam se da ce mlijeko s vremenom nadoci. ali, sad sam vec zabrinuta da drzim svoju malu gladnom. Pijem i po nekoliko litara caja za dojenje, vode, piva od sladi ... i cekam da se cice napune. Bebu nisam vagala, ali izgleda jako napredno :) Sad ne znam sta da radim. Pitam se da li je doslo vrijeme za dohranu?? Ili je ovo samo krizni period koji mozemo prebroditi?? Koliko jos da cekam da mi mlijeko dodje? Pobornik sam dojenja i svakako bih htjela ostati iskljucivo na cici, ali ne pod cijenu gladi. Pomozite mi, jer sam zaista ocajna kad me ona onako tuzno gleda.