evo konacno sam stavila i Sergejeve slike - nema ih puno, samo tri. pa, da vidite i moje drugo dijete tj. moje prvo dijete. :mrgreen:
Printable View
evo konacno sam stavila i Sergejeve slike - nema ih puno, samo tri. pa, da vidite i moje drugo dijete tj. moje prvo dijete. :mrgreen:
pa to je pravi hahar :)
ista mama!
pa očekivala sam bebača, a ono pravi frajer
kasnije sam naravno pogledala datum rođenja
:)
Uuuu koji frajer! :D
Liči na tebe.
fakin, sliči ti jako
ja cu odvalit! hahar, frajer, fakin - pa, od kuda izvlacite te termine! :mrgreen: da, mislim da ima moje obrve, oci...
pa mi smo navikle na male pikavce i još nam nije jasno da će i naše bebice jednom biti ovolike :lol:
:lol:
Ja sam si omah predočila malo večeg bebača iako znam koliko je star, a kad ono komad mi izletio iz monitora!
:lol: :lol:Citiraj:
Brunda prvotno napisa
da, da Ajvi i Andrejcek ce jednoga dana biti Andrej!!
daj, momze, ne zanosi se...Citiraj:
momze prvotno napisa
Sergej mi ne sliči ni na fakina ni na hahara... Baš mi se čini kao pristojan i otvoren dečko.
i jako je zgodan!
dakle, ja sam mislila samo na veličinu :roll:
nisam insinuirala da je momze odgojila huligana :opet zakolut:
apri, da znaš da ponekad već je andrej. a jednom će mi reći "bok stara, daš za pivu?" :e neće:
Sergej je jedan baš zgodan i dobrićki frajer! :love:
Momze, krasan ti je sin! :heart:
Momze, on je stvarno zgodan dečko
Nisam očekivala da je već tako velik, pa šta si ga rađala sa 15 godina!
Velik, velik, velik dečko. Zar je već u fazi farbanja kose? Uf, i mi ćemo uskoro onda valjda.
A još jučer su bili taaaako maaali..., zar ne? :)
8) krasan dečko
veeeliki decko :) pravi frajer
ima isto crnu kosu kao i Zach i puno slici na tebe
sanjar... :love:
veeeeeliki dečko! a ja navikla na zacha:) baš me zanima kako će reagirati kad se vide!
sanjar... :love:
veeeeeliki dečko! a ja navikla na zacha:) baš me zanima kako će reagirati kad se vide!
sa 19 zatrudnila, a sa 20 rodila! ;)Citiraj:
Mirta30 prvotno napisa
Amalthea, da sad je u fazi farbanja kose ali cini mi se da ga cure jos ne zanimaju... Kad samo pomislim da sam ja prohodala sa mojim prvim deckom sa 14 godina, a mom sinu sada 13!! jednostavno ne mogu zamislit da je on sad tako velik kao ja kada sam se prvi put poljubila! :mrgreen: a ja se uvijek osjecam isto - mlado i poletno!
the dreamer je cool 8)
Momze, bas je zgodan frajer ;)
Ajme Momze bas je veliki! Nisam ga dugo vidjela, u pravog decka se pretvorio 8)
pravi šarmer, nema šta! :D
Pravi momak nema sta! 8)
:shock:Citiraj:
momze prvotno napisa
pa da, Mirta - to znaci da kada meni bude 40 ja jos mogu roditi jedno, a istovremeno postati i baka! koja fora, ha?
svaka čast
Moja frendica ima 43 i za mjesec dana biti će baka :D