jel ima netko sudjericu na dva dijela, onu s dvije zasebne ladice? kako vam se cini?
jel moze netko usporedit tu i obicnu? koja je i zasto bolja?
spremam se u nabavku pa me zanimaju strucne recenzije :mrgreen:
Printable View
jel ima netko sudjericu na dva dijela, onu s dvije zasebne ladice? kako vam se cini?
jel moze netko usporedit tu i obicnu? koja je i zasto bolja?
spremam se u nabavku pa me zanimaju strucne recenzije :mrgreen:
Čitam par puta tvoj post i ne kužim o kakvoj je suđerici riječ.
Mislim, skoro svaka suđerica ima dvije košare, ali pretpostavljam da to nije ono što ti tražiš.
Jel' takvi strojevi imaju dvoja vrata i kao dvije su zasebne cjeline ili je nešto drugo u pitanju?
Iskreno, nikad nisam vidjela takvu suđericu ni u trgovinama ni kod ikog od svojih poznanika.
Možda da nabaciš koji link jer sad sam čisto radoznala o čemu se radi:mrgreen:
Sad sam išla googlati o kakvoj suđerici je riječ, ali izbacuje mi samo ovaj tvoj post:lol:.
I
A dobro, nisam jedina koja nema pojma o cemu pricas... :lol:
http://vithouse.com/dd24dcx6-modern-...fisher-paykel/
Ima, ima. Svega ima.
Vau:-o Ja ovakvu nisam nikad vidjela.
Ali sad i mene iskreno zanima u čemu je prednost i caka ovakvog stroja jer i ova moja "obična" ima funkciju da pere samo jednu košaru.
Kod nas toga još nema, tamo preko bare ima svega 8-), doći će to i kod nas jednom valjda.
Litala, znaš da kod nas sve dođe 5 godina nakon što dođe u civilizaciju drugih zemalja!
Ali, kad uđemo u Evropu i mi ćemo biti ta civilizacija, kao i te druge zemlje.
O da, u to sam uvjerena! :lol: Ako ništa drugo, imat ćemo suđerice na 2 kata za kupiti!
ivancice, da ti znas koliko toga jos nije stiglo vamo preko bare :mrgreen:
al ajde, ubola sam tu jednu koja je, valjda, ovdasnja ;)
ne znam, naletila sam na jednu takvu prilicno povoljnu, pa sam htjela cut iskustva... neke drasticne razlike nema. prat moze isti program u obje ladice istovremeno, razlicite programe istovremeno, svaku posebno, ima odvojene dovode i odvode, u stvari su to dvije masine u jednoj...
a nis, ako je budem kupila, javit cu svoje dojmove :mrgreen: