Pozdrav, može li mi netko preporuciti dobru školu stranih jezika koji za profesora ima native speakera engleskog jezika u centru za školski uzrast (2. i 4. osnovne). Pozzzdrav i hvala:-)
Pozdrav, može li mi netko preporuciti dobru školu stranih jezika koji za profesora ima native speakera engleskog jezika u centru za školski uzrast (2. i 4. osnovne). Pozzzdrav i hvala:-)
Nemam osobnih skustava, ali znam da Lingoteka ima isključivo izvorne govornike (ako ti ne smeta, često australskog engleskog). Naši prijatelji upravo iz tog razloga malu vode k njima čak iz Novog Zagreba i jako su zadovoljni.
Mene zanima tako nešto, ali za odrasle.
Prije dosta godina ja bila u Vodnikovoj i na engleskom (jako davno) i na njemačkom (malo manje davno), baš na konverzacijskom. To mi je bio najbolji dio škole stranih jezika.
Trenutno je grupa kolega s posla u istoj vreći (kako tko, neki od prvog stupnja, neki na višim stupnjevima) i koliko čujem - zadovoljni su.
Inače, za konverzacijski modul možeš upisati tek kad si završila kod njih prethodne module ili moraš polagati test jer traže određenu razinu znanja da u to upadneš.
Tak bi trebalo biti.
Ja sam, doduše, zaglavila nakon tog testa i nisam mogla odmah upisati što sam htjela (ne sjećam se više točno, nisu me htjeli uzeti odmah nego sam morala završiti zadnji modul, pa tek onda na konverzacijski) ali iz njemačkog sam išla odmah na konverzacijski jer sam kod njih završila zadnji.
I danas njemački znam puno lošije jer ga nemam prilike vježbati. Vidiš, mogla bih i ja malo obrisati prašinu sa znanja... Sav njemački mi se svodi na četvrti i peti osnovne (četvrtu i petu godinu učenja) ali djeca su me sustigla i prestigla.
nama je ovo druga škola (engleski-drugo dijete) i s ovom smo prezadovoljni!
sat traje 60 min, ali je i skuplja
http://www.stara-vlaska.hr/