-
još muka s logiranjem
moja e-mail adresa prijavljena ovdje je ugašena, i htjela sam unijeti promjenu u profil, ali očito sam bila malo "preažurna" :oops: :oops: pa sam zakasnila i račun mi je već ugašen. Sad sam se registrirala pod novim nickom (nisam znala kako drukčije mogu tražiti pomoć, iako sam sad skužila, bravo ja :oops: ). Htjela bih se vratiti na stari nick, odra (znam i koja je bila zaporka, ali sad će mi javljati da je već prijavljena ta adresa od drugog korisnika) Kako to mogu učiniti???? :?: :?: :?:
Pls, help! :shock:
Odra
-
UFFF. Baš koma. I ja hoću natrag našu ODRU :D
-
:D :D Hvala ti, Luci, ja sam se srodila s tim nickom, ne mogu prihvatiti sad neki drugi!!! :(
-
Ma sigurna sam da će Ivarica riješiti problem a dotad postaj s ovim nikom koji je ipak sličan tvom pravom niku. :D :D :D Kako si inače? Šta ima novo? :D
-
evo, sredila sam.
racun ti je bio neaktivan, mislim da si htjela promijeniti mail(?) pa poslije toga nisi vise mogla aktivirati racun.
molim te pogledaj svoj mail u profilu jer ako je kriv, jadna ja :roll: , svakodnevno mi zatrpavaju mailbox obavijesti o neisporucenim mailovima
-
Ivarice, hvala na brzini, ali nije dobra adresa, krivo sam upisala, fali još jedan mali dijelić. Poslat ću ti na pp.
Joooj, vratio mi se moj nickić!!!!!Jupi!!!! :lol: :lol:
-