bikuspisan aortalni zalistak
evo ja tek sad ovo vidim uglavnom samo da napišem da imam urođenu manu fali mi taj jedan listić ili kvrgica na zalisku i zbog toga imam stenozu i insuficijenciju aortne valvule.Rodila sam prije godine dana vaginalnim porodom zdravu curicu,primila antib profilaksu i to je to...imam i starije dijete s kojim su mi u trudnoći i došli do ove dijagnoze...obe trudnoće i poroda su protekla uredno i bez ikakvih problema...dapače tome se nije baš puno pridavalo značaju jer mi ne smeta s tim živim sasvim normalno i bez ikakvih problema....eh sad jučer sam išla u anesteziologa zbog op štitnjače i odbio mi dat zeleno svijetlo za op zbog srca i ubrzanog rada???? tako da sam opet morala u kardiologa i s novim nalazom kod drugog anesteziologa i eto....sad je sve ok...moj ekg inače zbuni jer mi rad srca očito nije kao kod drugih...ne razumim se u to pa ne znam.....sve u svemu svim trudnicama koje imaju ovu dijagnozu a boje se moram kazat da ne smeta trudnoći bar u mom slučaju....al zavisno i do osobe....neki ljudi zabriju pa ne mogu ni uza skale a kamoli šta drugo...svi smo mi različiti...puno sreće s bebicama i trudnoćama a od mene pozdravi i dobre vibriceeee:klap::lol: