.. i rođen sam carskim rezom 03.02.06. u 21:55. Težio sam 3650 g i bio sam dugačak 51 cm. Ovo je mojih prvih par slika tek toliko da se predstavim.
Printable View
.. i rođen sam carskim rezom 03.02.06. u 21:55. Težio sam 3650 g i bio sam dugačak 51 cm. Ovo je mojih prvih par slika tek toliko da se predstavim.
He he, sto je sladak. Slika na suncu je prelijepa! :love:
kakva mala buhtlica, prekrasan je :heart: !
a ove zadnje dvije fotke pregenijalne :angel:
savršenstvo u malom :heart:
Presladak je :heart:
presladak je, a i vi ste zgodni :love:
Prezgodan mali dečko! :love:
Divan momak. :heart:
Mala slatkica :heart:
Sladak je na svima, ali ona slika gdje ga sunce obasjava je prekrasna. Tako blazem izraz lica... :heart:
Slatki mali Dalmatinac! :love:
Presladak je! :*
Presladak je :heart: , gleda moja cura slike skupa sa mnom i pita :"ajme mama kako je sladak, možemo li ga uzet i donjet doma" :lol:
Njoj malo jedan?
:D Izgleda si ti najidealnije ubola razliku u godinama
meni je najslađi di spava! pravi dalmatinac :P
a znaš stara da ti nisam rekla da su ti super slike s pira, a di neće bit, kroz one kale po trogiru
i jesi ti (klasika..) ošišala kosu čim si se vjenčala? jerbo je u nas to ka normalno
A ja jos htjela pitati jel Trogir, al reko' provalicu se jer bebi na odjeci pise KBC Split.... :lol:
Prevazisla sam sebe samu...
e, vodenjak, Marin ti je prelijep! Koliko smo se tresle, kad ono ko od stijene odvaljen! :P :D
Hvala cure :*
Tulipanka1 ti si me brzo napustila u bolnici pa ni sama neznaš koliko sam se tresla do kraja, kakvih sam se sr.... naslušala.
MajaMajica, ovo je bila faza poslije prve trudnoće kad su me svi pitali šta i kako pa sam samo svratila do frizerskog salona i rekla:"Šišaj i pituraj da me nitko ne može prepoznati!" Koliko je to onda bilo uspješno govori i činjenica da sam zvala muža, on se okrenuo i nastavio svojim putem jer me nije prepoznao. :mrgreen:
Mali slatki pospanko :D
Presladak je :D
sva sam se raznježila, presladak je :heart:
ma presladak je
a faca mu je pravo simpa, pogotovo tamo gdje se presvlaci :heart:
baš je sladak :)
Miš mali,presladak je!Šaljemo :love: