afte i virusna upala gingive :-(
znam da ima puno tema o aftama, ali nisam uspjela naći nešto gdje je povezano i sa jakom upalom gingive, a pogotovo što vidim da su to sve preboljevala uglavnom starija djeca
M ima 13 mj. od petka imamo temp. oko 38,5 doduše jučer i danas se ne penje preko 38,2. Preko 38,5 davali smo lupocet, ali za ove niže ne dajemo ništa, naravno ona je strašno nervozna, plačljiva i jaaaaaaaaaaako slabo mi jede, ne dojimo, na AD smo, ali ne želi ni piti vodu, ni mlijeko, jutros sam joj uspjela skuhati juhicu (krem) od povrća što sam našla u kući zbog ovog užasnog vremena i uz igru ga je uspjela pojesti, sad je valjda umorna zaspala jer i noć em zbog bolova, em zbog temp. loše spava, tako da mi nije sad ni ručala, bojim se da će dehidrirati, mislim da je već i malo i izgubila, a nije ni do sad bila neka teškašica samo oko 9,300.
Koristimo prema preporuci liječnika Tantum Verde sprej, gingogel ili tako nešto (kutija mi je u sobi gdje spava), imate li savjet što još možemo koristiti. Propolis, ako da koji za ovu dob (nismo još uzimali med, ako to uopće ima veze), mogu li joj dati lupocet za bolove, bilo kakvi savjeti dobro bi došli!!!
Netko je spominjao i rojazol (ped. nam radi popodne) pa dok njega ne dobijem i ne pitam, šta vi mislite o tome (jezik joj je bijel)?
Uh i da konačno, s čime da joj pojačam imunitet?