gdje može u zagrebu?
da je švedski stol, večernji sati, da ima mjesta za minglanje, ali i da se može sjesti?
Printable View
gdje može u zagrebu?
da je švedski stol, večernji sati, da ima mjesta za minglanje, ali i da se može sjesti?
Možda neki od restorana u GreenGoldu?
nisam upoznata sa tim centrom
tamo je nešto fensi-šmensi ili casual?
nećemo fensi
ak bude tamo postavi za 26 ljudi, evo mene na meze:mrgreen:
Ja sam bila na Božićnom domjenku u Peoples baru, Hektorovićeva. S time da je tamo bilo puno više ljudi iako nije baš ogroman prostor. Vjerojatno kad je manje ljudi stave i za sjesti.
Švedski stol je bio recesijski :)
Mi smo bili prije koju godinu na godišnjici braka naših prijatelja u Babbaru u Petrinjskoj i dopalo nam se - isto je bio švedski stol, DJ, oko 30 ljudi, ništa fancy nego više onako casual, bilo je mjesta za minglanje i mjesta za sjedenje.
Sjetila sam se još jednog mjesta, bila sam na nekoj proslavi u ex Hard Rock Caffeu, mislim da se sad zove Lemon? Uglavnom imaju podrumsku prostoriju (nekad daaavno je tam bio restač) koju se može iznajmiti, nije prevelika, ima šank, isto je bio švedski stol, nekoliko separea za sjedenje. Jedino je malo mračno, više za noćni izlazak po meni.
je li to prikladno i za starije ljude (kojih će isto biti, a pritom ne mislim na sebe :-) )
Ovako, ovo u Babbaru bi bilo čak prikladno za sve, a ovo u Lemonu baš i ne ali bilo je i drugačije koncipirano, samo za mlade, barem 50 ljudi, tulum do jutra, pa ne znam kako bi izgledalo u drugačijoj organizaciji.
Ali ako će biti starijih možda bolje da potražite neki restoran koji ima zasebnu prostoriju za privatne evente...na žalost nemam preporuku.
Ako se traži restoran preporučam moje nedavno otkriće:
http://www.ribiceitritockice.hr/
Definitivno dopadljiv i mlađima i starijima. Meni možeš dogovoriti. U centru je, lako dostupan i motoriziranima i onima koji idu tramvajem.
ja sam bila tamo vise puta ali nisam skuzila da imaju bife opciju