ciki 2 - 5 minuta pa izbacuje ciku
malo jede u kontinuitetu pa izbaci ciku pa opet posisa dva tri gutlja pa izbaci i tako redom. dignem je da podrigne, pa podrigne pa se iznervira pa opet sve ispočetka. prebacim je na drugu ciku pa opet do 5 mniuta je ok pa izbacuje. Što uraditi, šta to znaći. Sve više podoja je takvih. da li je netko imao takvih iskustava. beba ima 8 tjedana i prije je bilo ok a zadnjih dana je sve učestalije takvo dojenje. inaće ima problema s vjetrovima non stop prdeka i kaki svaki 3-4 dana i dajem joj prije podoja simplex kapi.
pomagajte
Re: ciki 2 - 5 minuta pa izbacuje ciku
Citiraj:
jelenap prvotno napisa
malo jede u kontinuitetu pa izbaci ciku pa opet posisa dva tri gutlja pa izbaci i tako redom. dignem je da podrigne, pa podrigne pa se iznervira pa opet sve ispočetka. prebacim je na drugu ciku pa opet do 5 mniuta je ok pa izbacuje. Što uraditi, šta to znaći. Sve više podoja je takvih. da li je netko imao takvih iskustava. beba ima 8 tjedana i prije je bilo ok a zadnjih dana je sve učestalije takvo dojenje. inaće ima problema s vjetrovima non stop prdeka i kaki svaki 3-4 dana i dajem joj prije podoja simplex kapi.
pomagajte
Moja beba, Andrija, ima 12 dana. Jedemo svakih sat i pol. Noću zna proći čak i 4 sata da se Andrija ne budi. Imam pitanja za stručnjake i one manje stručne:
1. Nude li se ovako maloj bebici za svakog podoja obe dojke? (Je li već nadošlo pravo mlijeko s predmlijekom i završnim mlijekom i kad se to događa?) 2. Koliko bi trebao trajati podoj na svakoj dojci? (Andrija nikad sam ne ispusti dojku pa nikad ne znam je li sit, zapravo on zaspe.) 3. Kako razbuditi dijete dok doji? (škakljem ga po licu, po stopalima, stalno ga dižem da podriguje, ali on spava; čim ga spustim u krevetić, budan je) 4. Koristim Syntocinon aerosol koji mi pomaže pri otpuštanju mlijeka pa me zanima koliko ga dugo mogu koristiti? (kad ga koristim podoj duže traje i pauze među hranjenjima su dulje)
Za sada toliko. Unaprijed hvala.