-
moja MIA moj andeo
:-(:cry:evo da se pridruzim nazalost mnogim tuznim mamama moje 3 dijete u 39 tjednu trudnoce mi je umrlo sve je bilo u redu i odjednom sam osjetila da se prestala micati odmah ujutro sam otisla ginekologu na pregled nazalost ustanovio je da je srce stalo poslao me hitno u bolnicu kad sam dosla u split porodili su me uz pomoc dripa prirodnim putem to mi je bio 3 porodaj al nista teze i gore u zivotu nisam dozivila jos dok sam slusala sve te mame koje radaju i njihovu djecicu kako placu a ja moju Miju nikad cuti necu onaj tren kad sam je rodila i vidjela nikad zaboraviti necu dozivjela sam mnogo tuge i zla u zivotu al ovu bol i patnju nista ne moze nadmasiti tjesi me jedino to sto imam 2 zive i zdrave djece i samo molim Boga da nitko vise nikad na svijetu ne dozivi bol i patnju koju sam ja dozivjela tada. moja Mia je sad najveci i najlipsi anđeo na nebu.........voli te mama najvise:-(:cry:
-
strasno mi je zao..... :cry::love2:
-
žao mi je:cry:
za anđela:heart::angel:
-
-
baš tužno...:-(
drži se...nitko ne bi trebao kroz takvo nešto proći :cry:
-
uhhhh prestrašno, preprestrašno :cry: drži se!!!
-
žao mi je što se to dogodilo, drži se :love2:
puse malome anđelu :heart: i neka vas sve čuva
-
ninaremy,suosjećam s tobom. prošla sam to i znam kako ti je.
-
jako mi je zao :( mia je sada prekrasni andjeo, cuva svoju bracu
-
draga ninaremy, jako mi je žao
:love2:
-
Najiskrenije saosjecam sa tomom....ja sam izgubila moje 2.cedo u 37. nedelji isto bez ikakvih naznaka, jer mi je cijela trudnoca bila apsolutno uredna....cak sta vise savrsena....ali taj bol i tu tugu mogu razumjeti samo majke na ovom forumu.....bol neopisiva....:cry:
-
-
Moja najiskrenija sucut, neopisivo mi je zao :cry: :love2:
-
-
:cry: :cry: :cry: Drži se :heart:
-
zao mi je stvarno,nema te rijeci koja bi te utjesila al ovdje ces naci podrsku od nas koji smo sve to dozivjele,kad ti god bude tesko samo pisi,placi,vristi,nemoj drzati u sebi i puno pricaj o tome,ja sam barem tako i nekako mi je bilo lakse kad sam sve to izbacivala iz sebe..saljem ti veliki zagrljaj..
-
strašno mi je žao
nitko to ne bi trebao doživjeti :love2::love2:
-
-
-
-
pretužno.....užasno mi je žao!
-
Za malog anđela:heart:
:angel:
-
-
hvala svima bol je prevelika i mogu je razumit samo oni koji su je nazalost dozivjeli