sirius prvotno napisa
Prvo, drži se.
Drugo , probaj se smiriti i hladne glave, sa mužem pod rukom odi na Rebro i traži razgovor da ti objasne o čemu se točno radi i na što sumnjaju.
Primarijus Dujšin mi je rekla da ne znaju što je konkretan razlog ali da je evidentno da je negdje problem, da im je princip dvodnevna pauza od majke kao prvi korak za početak, pa je idući korak prenan da vide kako s njim ide napredak. Sve nekako smrdi kao da prvo sumnjaju da ti kao majka nisi htjela hraniti dijete,ispadam nenormalna.
Pitaj točno zašto ne majčino mlijeko.
Rekla mi je sestra sobe da misli da joj je moje mlijeko pregusto i preteško, i dala joj je nakon njega čak i čaja u šprici!
Nakon toga pitaj da li ga možeš dati na analiziu (mikrobiološku) , te kad dobiješ nalaze u pravilu bi trebali dozvoliti da ga nosiš izdojenog od kuće. Ako sumnjaju na neki metabolički poremećaj traži da vas prebace na zavod za metabolizam i genetiku (dr. Barić) tamo su uvjeti znatno bolji .
Dr Barić nam je bio nadslužba kad smo došli i on ju je pregledao nakon liječnice koja je dežurala, rekao je da je sve u redu i će je hospitalizirati da je prate dva tri dana kako će napredovati. Valjda bi nas on stavio na taj svoj odjel da je mislio da treba...
Ja imam iskustvo sa dr. Dujćin koje je pozitivno, ali mi nismo imali hospitalizaciju.
Primarijus Dujčin mi je bila simpatična i nije mi ostavila loš dojam, sjela je meni za stol u prostoriji gdje sam jela sendvič i ljudski porazgovarala, jer sam tražila dr-a za razgovor.