Hej! Evo imala bih jednu molbu prijavila sam se za njegovateljicu preko zavoda za zapošljavanje i sad bi trebali imat testiranje tko prolazi tko ne pa me zanima dali je tko bio na tom tečaju i kakvo je to testiranje šta se radi?
Printable View
Hej! Evo imala bih jednu molbu prijavila sam se za njegovateljicu preko zavoda za zapošljavanje i sad bi trebali imat testiranje tko prolazi tko ne pa me zanima dali je tko bio na tom tečaju i kakvo je to testiranje šta se radi?
bila je eci, ali vidim da je dugo nema na forumu, natuči još koji post pa joj pošalji poruku.
sretno!
Evo me!
Ja sam bila na tečaju za dječju njegovateljicu, ali smo imali predavanja zajedno sa njegovateljicama(+ dječju psihologiju i još nekaj sitno).
Na testiranju su neki psiho testovi (tipa šta bi napravila da vidiš bebu kako plače, jel bi ukrala i sl.), testovi inteligencije, vrlo jednostavno. Nakon pismenog djela je još i razgovor sa psihologicom, pita zakaj želiš biti njegovateljica i sl.
Tečaj mi je bio super, jako zanimljivo i poučno. Napiši što te zanima.
Pozdrav,Nova sam ovdje, pa me zanima zar stvarno postoji tečaj preko zavoda za dječju njegovateljjicu??
Od 1.5. sam nezaposlena i prijavljujem se na Zavod, pa da znam pitati i o tome,jer naravno da bih se uključila u neki tečaj ako bude moguće
hvala