Koliko smo ekstremni u vlastitim uvjerenjima?
Citala sam na jednom americkom forumu price zena koje kazu da su se nakon vise godina npr. veganizma pokajale. Jer su iz raznoraznih razloga (zdravstvenih) primijetile da su u biti vise stete nego koristi cinile vlastitoj djeci s forsiranjem takvog nacina prehrane. Unatoc dobrom znanju, prehrani itd. da ne bi sad netko pomislio kako je problem iskljucivo u tome.
Isto tako sam citala price ljudi koji kazu da su se i oni i djeca preporodili nakon prestanka konzumacije npr. mlijeka ili mesa ili cegavec.
Cijepljenje je valjda prica za sebe.
Zanima me koliko vi dopustate vlastitim uvjerenjima da vas nose? I odnesu daleko do te mjere da ih "gurate" kao normu u vas zivot i zivot vase djece bez promisljanja koliko je to ustvari ispravno?
Naravno da svatko od nas radi ono sto misli da je najbolje i da je ispravno. I tako i treba biti. Ali eto, cisto me zanima koliko ste skloni tome da vas struje ekstremizma ponesu....u ovom ili onom pravcu.
Da ne bi bilo zabune, zanima me tema najvise u domeni trazenja i nalazenja pravih i krivih informacija. Koliko smo otvoreni, tj. zatvoreni za drugacija stajalista kad su u pitanju zdravlje, prehrana itd.