Lokalna politika u gradu Zagrebu
Zanima me imate li kontakata s lokalnim vlastima u vašem kvartu, s lokalnim organizacijama stranaka, kako surađujete, što tko radi - zamišljam ovaj topic kao mjesto da mi kao građani objektivno pobrojimo inicijative, ocijenimo djelovanje i saznamo malo više o tome kako nam lokalna vlast radi.
Nedavno sam se obratila jednoj stranci, čiji sam program simpatizirala, kako bih vidjela mogu li oni poduprijeti neke projekte koji su od životne važnosti za kvart u kojem živim i ugodno sam se iznenadila voljom da se radi, napravi i da se građane sasluša.
Otvaram ovaj topic jer bih željela da imamo priliku pohvaliti predstavnike lokalnih vlasti, obavijestiti o kontaktima, inicijativama i isto tako o projektima kojima se pojedine stranke bave - a da su u interesu građana.
Ne znam znate li kako se kao građani možete uključiti i kako se inicijative od općeg interesa provode po našim kvartovima?
Kao roditeljski forum, mislim da je ovo dobro mjesto da se informiramo o mogućnostima uvođenja školskih autobusa, uređivanja parkinga, nogostupova i slično.