...ako su sad na celu siske, a htjeli bi da bude razdjeljak pa duga kosa jednaka sa svih strana onoj zada.
promijenila bi ivaru frizuru ali ne znam kako hendlati te siske koje idu u oci dok ne narastu da lijepo padaju sa strana
Printable View
...ako su sad na celu siske, a htjeli bi da bude razdjeljak pa duga kosa jednaka sa svih strana onoj zada.
promijenila bi ivaru frizuru ali ne znam kako hendlati te siske koje idu u oci dok ne narastu da lijepo padaju sa strana
špangice ne dolaze u obzir ? :mrgreen:
Sa gelom na razdjeljak :mrgreen:
Mi smo to rjesavali tako da smo "forsirali" razdjeljak sa strane, ne na srediti. Sad, ne znam koliko ti je to moguce s ivarovom frizurom i kosom. Jel mu kosa ostra ili mekana? Mislim da je kod mekane kose to lakse izvesti, iako problematicno ce biti u svakom slucaju. Osim ako niste fanovi kopci, vezanja palmi i slicno. :) Kakav je njegov stav o tome?
razmisljala sam o malim pletenicama
Hm, da probaš s nekom kremicom. Ja sam svom malcu jednom napravila kokoticu, a držala ju je krema za guzu. :mrgreen:
A i male pletenice bi bile baš fora!
kosa mu je jako mekana (samo da vedranav ovo ne procita :mrgreen: ) a on s kosom da sve raditi.
ne svidja mi se razdjeljak sa strane. :/
osim stavljati gelove i slicno :/Citiraj:
ivarica prvotno napisa
a nekakav rajf, onak da drži šiške prema natrag?
zgroz
:mrgreen:
Nama je razdjeljak sa strane bio rjesenje samo zato jer onda nismo imali dva snopa dlaka koji bodu oci nego jedan. Al dobro, moja Zorka je tada bila dosta mladja nego Ivar pa su nam mogucnosti bile ogranicene. Repic ili kopca se nisu zadrzavali duze od deset minuta na glavi...i takve stvari. nemas se sta brinuti ako Ivaru te stvari ne smetaju.
smajl s rajfom se češe po glavi
pa kako su svi ti silni decki pustili kosu????
grozim se prica iz novina o tjeranju na sisanje, pustila bi mu zato kosu prije skole
Ja te u stvari ne kužim. Pola foruma slini nad njegovom frizurom a ti ćeš ju mijenjati :roll:
Trebalo mi je nekoliko minuta da skužim da je sisanje = šišanje! :roll:
I mislim si, ma o čemu ova žena piše?!
A one kopčice-perlice? Same ili u kombinaciji s pletenicama.
Nisam frizerske struke, al pošalji ga meni, sredila bi ja to već nekako :lol:Citiraj:
ivarica prvotno napisa
da, mašinicom :lol:
ivarice, ne diraj frizuru!
a ne bi li mu kosa išla u oči da je duga? jedino da je stalno drži iza uha, a čime..?
skupi šiške prema natrag i stavi gumicu.
ali veži tako da repipć ostane priljubljen uz glavu, a ne da se napravi palmica.
Ne diraj mu frizuru, prekrasna je!
potpisujem.Citiraj:
davorka prvotno napisa
ogavno gadni smajli dobacuje iz mase: učini nešto sa svojom :mrgreen:
...Ona se grozi rajfa, a ne grozi se pletenica, bobica, gumica, repica.... :roll:
A zasto je jednostavno ne pustis da raste bez intervencija, pa kad siske dosegnu zeljenu duzinu, sve izjednacis?
pokušaj ti živjeti s kosom preko očiju, pametnice!
Sta mislis kako sam ja pustila siske? Svakako ta bodeoci faza traje samo oko mjesec dana....
e pa kod Orke traje već više od tri mjeseca.
i još će trajati!
Mozda joj skratis svaki put kad predje obrve....Tako ce trajat vjecno.... :P
Salim se. meni su srecom brzo narasle od obrva do duzine kad moze iza uha....
nisam je ošišala točno 5 mjeseci!
Ni nemoj. I sad zaista ne kontam sta fali njenoj frizuri.....
Fakat....Ivku pod ruku pa se obje ofarbajte u crno i uradite spiralni minival. A djecu ostavite na miru.
ništa ne fali osim što ponekad ne želi staviti špangice pa škilji.
pa necu ga sisati :PCitiraj:
Brunda prvotno napisa
imat ce jos ljepsu
A što Ivar kaže na to?? :)Citiraj:
ivarica prvotno napisa
ne kuzim zasto vec drugi put u ovom topiku ovo pitanje?
zato što sam ga vjerovatno u površnom čitanju prvi put preskočila.... :mrgreen:
ivarica Naslov: Kako pustati kosu
odgovor: pusti neka raste :lol: (zafrkavam)
Po meni ne postoji ljepša :)Citiraj:
ivarica prvotno napisa
A ona slika što si ju jednom stavila kako maše s glavom a kosica leti... ne izlazi mi iz glave.
Možda zato što još nisi odgovorila :PCitiraj:
ivarica prvotno napisa
http://www.babababies.com/images/pic...44_10-5795.jpg
pa mahat ce i dalje.
kako nisam odgovorila, rekla sam da ivar da da mu se sve radi s kosom, ne kuzim?
Sorry. I ja letim po postovima :roll:Citiraj:
ivarica prvotno napisa
mi puštamo kosu tako da sam ja svoju mantru koju izgovaram svakih pol sata do četrspet minuta a glasi "obuj-šlape" izmijenila u "obuj-šlape-di-ti-je-španga".