Kako reći obitelji i prijateljima?
Saznali smo da ne možemo imati djecu prirodnim putem prije 2 godine, godinu dana prije naše svadbe. Iskreno u tom trenutku kad mi je suprug rekao svoje nalaze ja sam mu rekla ok idemo na oplodnju pa imat ćemo dijete, možemo mi to izdržat jaki smo i mislim da nisam bila svijesna šta nam se događa. Početkom 2013. godine krećemo u postupak oplodnje ili kako ja volim reći po naše malo zlato iako se još uvijek nadam čudu da do toga neće morati doći i svaki mjesec iščekujem to ČUDO. Svki put mi je psihički sve lošije, ne mogu s nikim razgovarat jer mislim da me nitko neće razumijeti ne znam ni kako bih rekla našim najbližima. Okruženi smo prijateljima koji imaju djecu i svaki put me u društvu čeka pitanje A kad ćete vi? a meni se srce kida na 1000 komada ili vidjet češ šta su majčinski osjećaji a ja se mislim možda nikad ni neću. Osjećam se loše u društvu a ne znam kako da kažem ljudima oko sebe kroz šta prolazimo
Molim Vas recite mi svoja iskustva kad ste rekli svojim najbližima i kakva je bila reakcija