-
Da li se treba brinuti?
Dijete od 6 god. rijetko kad da noću ne hoda bar jednom
na wc mokriti koliko god da tvrdo spava.
To traje već dugo d mi je počelo biti sumnjivo.
Obavi ona i tik prije spavanja, ali jedno noćno je obavezno.
Po danu normalno prazni mjehur i ne žali se na ništa.
Brat od 3,5 već duugo prespava noć.
Mislite da je to normalno ili bi trebalo provjeravati?
Ima li još netko da ga to budi po noći?
Nekad davno kad je bila manja radili smo briseve pa je sve bilo u redu,
A imala je bolove neke po noći...
bojim se da nije nešto sakriveno...
-
evo mene
ne znam dal sam sve skupa u životu odspavala više od 10 noći da nisam otišla na wc :unsure:
-
Pa i ja, ali mi bilo glupo napisati prva kad nemam 6 :mrgreen:
A sad su već 2 puta noću
-
Moja V. ima tek 3 pa me svaku noć budi da je stavim na wc. I po danu često ide dok starije od 7 može istrpit dosta pa ne ide tako često. Nisam o tome razmišljala kao o nekom problemu. Osobno i ja nemogu izdurat noć da ne idem barem jedan put (ali otkako sam rodila...)
-
i ja po noći idem pišat, moji klinci po potrebi ak trebaju
-
Kod nas ostalih u kući je noćno pišanje iznimka, ali prema vama
svima izgleda da bi kod malene moglo biti i pravilo.
-
nista te ne kosta da odneses urin na analizu. moze bit i neka bakterija.
-
I mi isto obavezno idemo jednom noću piškit. Ona ima 3 god a ja malo više.:mrgreen:
-
Radi ona to godinama već, imali smo u međuvremenu i neke analize urina pa nije ništa pokazalo,
ali sad sam se baš upitala da li je to stvarno normalno.
Trenutno pijemo neke lijekove pa ne dajem na analizu, ali čim se riješimo lijekova, točno, ništa me ne košta provjeriti.
-
I moja cura (4,5 g.) je rijetko prespava noć bez pišanja, onda se i ja probudim pa idem na wc. Neko vrijeme je išla stvarno jako često ali to je bilo kad je imala osjećaj da joj je sila a nije imala kaj pišati. Mislim da je uzrok bio to što se dosta grubo briše i pišica joj se zacrvenila, možda ju je to iritiralo. Mazala sam joj s bepanthenom pa je prošlo.
Drugi uzrok čestog odlaska na wc je bilo kad se nije pokakala pa je valjda osjećala pritisak. Kaže da mora pišati onda ode na wc, prdne i vrati se u krevet.
Češće je išla na wc po noći kad je bilo grijanje upaljeno, onda je i zrak bio dosta suh pa je i pila vodu po noći.