:x
Ova tema bi trebala ici u neku rubriku tipa "Odgoj roditelja" :/
Bili mi (V. + ja) prije nekoliko dana na djecjem igralistu pored nase zgrade - igraliste je OK, solidno uredjeno i odrzavano, relativno cisto (sto se vidljivog smeca tice), obicno nema guzve ...
Uz igraliste je poveci parkic sa travom, grmljem, a uz parkic je odmah i polje sa kukuruzima ljeti, a sad je tamo strniste i zarasla trava.
(vidi slike igralista na nasoj web stranici u potpisu, idite na link "Nas stan")
I igramo se mi u pjescaniku, a na drugom kraju igralista dvije mame sa klinkama od cca 2-3 godine, obje stanuju u nasoj zgradi na drugim ulazima, tu i tamo se samo pozdravimo na igralistu sa jednom od njih.
I, pripiskilo se jednoj od curica, mama ju uzme, odvede ju 2 metra (sigurno ni centimetra dalje) od klupe gdje su se klinke igrale i pridrzi ju dok se mala popiskila. :shock:
OK, malo je je bila frka, no toliko je trave uokolo, grmlja (ni to mi se ne bi svidjelo, jer se tamo klinci igraju skrivaca), a 15 metara dalje je to famozno kukuruziste/strniste gdje zaista nikome ne bi bilo nista da se tamo popiskila.
I sta sad reci?
Vidio sam tu istu scenu, sa istom mamom, vec 3 puta i svaki put je to bilo na 2 metra od klupa, 3 metra od njihaljke i penjalica i 5 metara od pjescanika.
Ne kuzim. Pa ta mala ce se isto tamo igrati, ceprkati rukama, cuclati igracke ...
Nisam neki veliki cistunac i malo je stvari koje mi se gade u zivotu, ali kad se nesto potpuno nepotrebno zagadjuje tad mi zaista nije jasno. :?
Kad je nama frka tad odemo doma (njihov stan je 30 metara dalje od naseg), a 2 ili 3 puta kad je bila frka tad smo otisli u to kukruziste i sve je bilo OK.
Uz nase igraliste nema nikakvog birca, ducana itd, no kad smo negdje u gradu tad idemo obavezno u neki lokal i nismo jos nigdje ostavili svoj trag bas na samom igralistu.
Kakva su vasa iskustva?
Jel bi digli frku i izgrdili mamu?
Ja sam bio konsterniran i ostao sam bez teksta i samo sam poluglasno prokomentirao to Vedranu.
A malo mi je falilo da dignem fajer,a tad bi zbilja perje frcalo, jer imam jaaako otrovan jezik kad mi netko naleti na volej kao ta mama. No, suzdrzao sam se. Ovaj put.