Dobili smo letak u kasliću, ali ne radi navedeni web www.vanjakos.com
Zna li netko gdje su ili ikakve informacije?
Po jednom članku iz novina, ispada u Sesvetama, a ja se ponadala da je u španskom :-)
Printable View
Dobili smo letak u kasliću, ali ne radi navedeni web www.vanjakos.com
Zna li netko gdje su ili ikakve informacije?
Po jednom članku iz novina, ispada u Sesvetama, a ja se ponadala da je u španskom :-)
na jubito
Otvaramo privatnu osnovnu i srednju Glazbenu skolu Vanja Kos sa pravom javnosti.
Upisom u nasu osnovnu Glazbenu skolu mozete pohadjati odjel za:glasovir,harmoniku,gitaru,violinu,violoncelo,fl autu,klarinet,trubu,saksofon,udaraljke(bubnjevi), harfa.
Upisom u srednju Glazbenu skolu mozete pohadjati:solo pjevanje,harfu,udaraljke,saksofon,trubu,klarinet,f lautu,violu,violoncelo,kontrabas,violinu,gitaru,o rgulje,harmoniku,klavir,kompoziciju,glazbenu teoriju i dirigiranje.
Nasu skolu mogu upisatini koji se prvi put susrecu sa glazbom,oni koji su polaznici drugih glazbenih skola,svi oni koji imaju 6 do 18 godina i nisu zavrsili glazbenu skolu a sada to zele!
Polaznici dobivaju dodatne bodove na zavrsetku skolovanja.
Mozete birati nastavu na Hrvatskom ili Engleskom jeziku.
Mogucnost polaganja dvije godine za jednu.
Svi oni koji nemaju zavrsenu osnovnu Glazbenu skolu a imaju 12 godina i vise idu u PRVI PRIPREMNI RAZRED.
Prijavno-upisni rokovi odrzavat ce se od 25.05. do 25.06.2012. i od 20.08. do 30.08.2012.
Vise informacija mozete dobiti na 091/516 4718 i 095/571 3140.
Varaždinska 57, Sesvete
Izvlačim temu iz naftalina, Google mi izbacio, pa da vidim ima li tko kakvih info o ovoj školi?
Podižem!!
doselili su nam se u susjedstvo pa nas zanimaju iskustva, cijene, sve..