Seksualno zlostavljanje ili?
nisam pretraživala jer sam u totalnoj panici pa se unaprijed ispričavam svima. Naime trebam savjet...
moja trogodišnjakinja je danas nakon dolaska iz vrtića prilikom mokrenja vrisnula da ju boli guza, na što sam automatski pomislila da joj je tvrda stolica i da mora kakati. Tada sam primijetila osušenu flekicu krvi na gaćicama. Sljedeća pomisao mi je bila - upala mjehura.
Neki instinkt me naveo da idem pogledati spolovilo tj. anus da vidim je li neka ranica... čim sam ju taknula zaplakala je da ju boli. Nisam nikad previše proučavala dječje spolovilo ali sam prilično uvjerena da više nema himen. Ne provjeravam svaki dan, ali ponekad mažemo guzu kad se zacrveni pa mi je ostalo u sjećanju da je postojao himen.
Pitala sam ju je li ju tko dirao, i nekako mi je kroz razgovor rekla da ju je dječak iz vrtića dirao prstićem (pokazala mi je gdje), kasnije je rekla da su bila dvojica dječaka (jedan četverogodišnja i jedan šestogodišnjak) i da je s njima bila još jedna djevojčica i da su i nju dirali. Na pitanje gdje je bila teta, rekla je da je nije bilo, da su oni bili "iza" u dvorištu vrtića.
Ma sva sam u totalnoj panici, nije mi sve ispričala sama, odgovarala je na pitanja pa uopće nisam sigurna jesam li ju u razgovoru navela na takve odgovore i koliko uopće mogu vjerovati priči trogodišnjeg djeteta.?! Ona se sad sasvim normalno ponaša, veselo se igra kao da se ništa nije dogodilo.
Užasnuta sa na samu pomisao da bi se takvo nešto moglo dogoditi i molim vas da mi pomognete što da činim? Da idemo doktoru, ili da prvo razgovaram s osobljem vrtića?